fbpx

Kulinarium, locul unde mâncăm bine în Sibiu.

Ce faci când ajungi într-un oraș, și vrei să mămânci ceva bun la un preț decent, într-o ambianță plăcută (nu neaparat se pune problema că nu vrei să cazi în capcana turistului)? Păi cel mai simplu e să suni un localnic, sau pe cineva care cunoaște ce mișcă pe acolo.

Eu l-am sunat pe Groparu și, pe scurt, mi-a spus că oriunde mănânc în piața Mică nu o sa dau greș (pe lung a început să-mi spună ca acolo mămânc chestia ai bună, dincolo găsești cea mai bună ciorbă, iar la Icsulescu o să mănânci așa de bine, că o să vrei să faci copii doar ca să ai ce bate.)

Mă, rog, am ales să merg la Kulinarium (recunoc, l-am ales strict după aspect)

IMG_0482.JPG

Și mă bucur că am făcut-o, pentru că am mâncat extrem, extrem (fără să aberez, dar chiar extrem) de bine, la un preț mai mult decât decent.

Cireașa de pe tort a fost pita cu unsoare și ceapă roșie (prietenii știu că eu nu mănânc ceapă roșie, în general… nu că-s mofturos, dar am standarde :P) și pălinca din partea casei (au venit înainte de a plasa comanda, deci nu are legătură cu ce și cât comanzi).

Servirea a fost minunată, oamenii știu ce înseamnă turism. În prima seară mi-a greșit comanda (mi-a adus altceva), a schimbat-o, făra ca eu să-i cer (a realizat singură că îmi comandase altceva la bucătărie – și-a asumat vina, chiar în fața bucătarului)… De obicei nu merg în același local de două ori (când sunt în vizită pe undeva, îmi place să testez, să explorez, să experimetenz), dar această experiență m-a făcut ca în ziua următoare să le trec din nou pragul!

Datorită oamenilor care lucrează și designului, ambianța din local este una care te face să mai vrei!

Îi găsiți în Piața Mică 12, Sibiu.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Zilele NESTLÉ – Te învățăm să te descurci

Next Post

Jaxx Rock Battle Ediția a-III-a

Related Posts