fbpx

Curentul, boala închipuită a românilor

Știți că noi, românii, suntem singurii oameni de pe planeta asta care suferim de boala curentului. Doar la noi auzi pe cineva urlând să închizi ușa aia că se face curent, doar noi nu mergeam cu geamurile deschise la mașină pentru că ne trăgea curentul, doar noi nu mergeam la dentist când ne dureau dinții pentru că, nu-i așa, ne-o trans curentul la măsele.

Acum câțiva ani am citit ceva studii prin care practic ne-a demontat toată această teorie conform căreia doar pe noi ne poate trage curentul. Practic studiile respective ne-au demonstart că suntem ipohohondrii, că ne văietăm de boli inexistente, sau, în cel mai bun caz, că avem o problemă dar că problema respectivă nu se tratează prin descântece zise în timp ce stingi cărbuni de la un băț de chibrit într-un pahar de apă și un con de ziar în ureche.
RemediuNaturalCurent

Îs curios dacă în prospect este trecut și descântecul.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Unde mâncăm bine în Sibiu? Azi la Old Lisbon.

Next Post

Intră în #GIGAWEEK și poți câștiga bilete la Untold Festival

Related Posts

BCR, refinantare?

Printre ei, si eu. Si bineteles, ca primu’ pas, a fost catre BCR, ca doar la ei aveam creditu’ (ma gandeam ca scap de niste comisione: gen taxa notar, ipoteca … ca plm, se putea face un act aditinal), asa ca imi depun dosaru’, si imi spune ofiteru’ de credit ca ii pa vine, te refinatezi clar, in doi timpi si trei miscari, asteptam numa sa vina cu stampila rosie de la Bucuresti pa el … tate’s bune, nu iti fa griji … si vine, cu stampila rosie, da nu aia buna, aia cu respins, si incep sa fac scandal, ca de ce … de ce plm ati respins dosaru’? Fiti domni si dati’mi un motiv. Ca doar va obliga legea, voi imi cereti mie aia, aia si aia, daca le indeplinesc imi dati creditu’, nu? No’ io am plus aia, plus aia, si plus aia, de ce nu imi refinantati creditu’? … si toata chestia asta o durat vreo’ 3 luni, am facut vre’o 3 plangeri .. fara sens, acelasi raspuns cretin: nu va incadrati .. si io ii intrebam ce anume nu e bun …
citește mai mult