fbpx

Dzsungel Café and Restaurant

Unul din localurile de neratat din Budapesta – Dzsungel Café and Restaurant, de pe Jókai u. 30

E din seria: Daca mergi prin Budapesta, fa cumva si manca o masa acolo.

Ii relativ in centru, pe Jókai u. 30, 1065 Budapesta, destul de aproape de Westend.

Adevaru-i ca daca nu eram dus de catre LJ, nu intram nici in ruptul capului. In primul rand, deasupra usii de la intrare scrie Dzsungel Café… No, de ce as intra intr-o cafenea, cu o usa ingusta, care duce undeva la un subsol, cand is rupt de foame. Clar nu as intra. Dar va zic, intrati. Pentru ca la capatul scarilor va intampina niste oameni extrem de amabili care va intreaba intr-o engleza buna, daca doriti sa mergeti in restaurant sau la cafenea… Cafenea care e mai degraba bar, pentru ca au un meniu de bauturi gros cat biblia.

Restaurantul are patru incaperi, fiecare cu tematica ei

restaurant

Adevaru-i ca ungurii se pricep la facut mancare. Am fost dus acolo pentru celebrele coaste de porc Jack Sparrow. Care nu doar ca sunt extraordinar de gustoase, dar portia in sine e extrem de mare. Sincer, eu, care sunt un mancau si jumatate, nu am putut sa termin ce mi-am comandat.

In princiupiu e absurd sa comanzi doua feluri de mancare. Eu si buburuza ne comandam chestii diferite, din simplu motiv ca viata e scurta si trebuie sa ne bucuram de fiecare aspect al ei… Mancarea e unul din aceste aspecte, si e pacat sa nu ne fericim papilele gustative cu preparatele de la  Dzsungel, avand in vedere ca nu putem sa facem acest lucru toata ziua.

Ca si pret, Dzsungel-ul e destul de ieftin. In sensul ca Jack Sparrow-ul, care contine muraturi – din alea bune, garnitura – niste cartofi copti senzationali cu inca ceva si painea de rigoare, costa 1800-1900 de HUF. Tradus in lei, asta-i undeva la 30 de lei, ma rog, putin sub 30 de lei.

Evident ca poti sa platesti cu cardul si, lucru extrem de important, bacsisul de 15% ti se trece pe bon… Prin urmare, daca nu ai cash e OK, pentru ca nu te faci de rusine. Si da, inainte sa iti proceseze tranzactia iti arata suma pe bon si te intreaba daca OK


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum sa-ti inviti prietenii la evenimente pe facebook in functie de locatie

Next Post

Cum am slabit 6 kg in 3 saptamani

Related Posts