Home » Hai cu mine la We Love Retro!

Hai cu mine la We Love Retro!

Câștigătorii au fost anunțați/contactați personal.

Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type vor concerta la Cluj-Napoca! Luna iunie va fi gazda artiștilor care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 iunie 2016 generația noastră, a celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții: de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro”. Am 3 invitații duble, haideți cu mine la We Love Retro – The biggest party in Romania!

Programul pe zile:

Joi, 16 iunie, 20:00 – 23:40 – vă așteaptă 220 de minute de muzică live cu:

  • Semnal M
  • Smokie
  • Bonnie Tyler

Accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 19:00.

Vineri, 17 iunie, 21:00 – 03:00 – veți avea șansa să dansați pe muzica celor de la:

  • No Mercy
  • Mr. President
  • Dr. Alban
  • E-Type

Accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 20:00.

Biletele pot fi achiziționat atât online prin intermediul www.biletmaster.ro sau offline din locațiile partenere: Iulius Mall Cluj-Napoca (standul ticket event de la parter lângă Info Point) Polus Center Cluj-Napoca (standul Fitness Nutrition din Zona Foodcourt) CORA Cluj-Napoca (pe culoar, standul de bilete de lângă Inmedio) Casieria teatrală (str. Piața Ștefan cel Mare 14, Cluj-Napoca), JAXX Bar & Grill (str. Emil Isac 25, Cluj-Napoca), Casieria Cinema Florin Piersic (Pța Mihai Viteazu, nr. 11)

Nu vă mai rețin cu alte detalii legate de festival, presupun că ați folosit unul din cele 10 cărucioare retro din Cora când ați fost la cumpărături și pe lângă faptul că o simplă sesiune de cumpărături s-a transformat într-un veritabil maraton muzical printre rafturile hypermarket-ului, ați primit și toate informațiile de care aveați nevoie legate de evenimentul organizat de Transylvania Music Event.

weLoveRetro_Carucior

Așadar nu o mai lungesc și vă provoc să-mi lăsați în comentarii un link către melodia pe care vreți să o cântați live alături de artistul vostru preferat la We Love Retro. Comentariul îl puteți lăsa până cel târziu marți, 14 iunie 2016. Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 15 iunie 2016.

Afis-We-Love-Retro-2016---Online


comments

Etichete:

22 de comentarii la „Hai cu mine la We Love Retro!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.