fbpx

TIP si #lmabuburuza

Acum ceva timp, intr-un spital din Abrud, de pe minunata vale a Ariesului, se aude, parca dintr-un film de groaza, un urlet monumental … scurt … dupa care, o perioada scurta, scurta … da extrem de scurta! … de liniste … dar liniste asurzitoare, dupa care din nou un urlet, invaluit de planset … un planset exceptional.

Acesta a fost primul semn cum ca eu, o biata fiinta, cu par pe fund, care datorita stramosiilor, e capabila sa stea in doua picioare, voi fi fericit … pana, si mie mi s-a acordat acest drept!

Semn, nebagat in seama cativa ani la rand, de catre nimeni din anturajul meu … Si totusi, destinu’, destin influentat de deciziile mele binenteles, a ales sa imi deschida ochii intr-o buna zi … asa ca, am vazut, am fost capabil sa deslusesc adevaru’ absolut, si piatra mea filosofala s’o infiintat in fata mea cu toata splendoarea ei.

Al doilea semn care mi’ s’o aratat, a fost, ceea ce eu am numit’o “pretutindeni” … copiil la liceu fiind, oriunde intorceam privirea o vedeam … se infatisa in fata ochilor mei cu viteza melcului de OMV … daca ma uitam in zare, cu un binoclu mi se infatisa in varfu’ muntelui, daca in secunda urmatoare ma uita pe banca de vis-a-vis … mi se infatisa cu nonsalanta.

Dupa cativa ani, s-o facut un pas urias in viata … saltul catre fericirea eterna … dar binenteles ca acest salt, nu se putea face asa … simplu …

buburuza

sursa foto

Ceea ce vreu sa spun, e:

La Multi Ani buburuza mea! Ani plini de fericire, si sa ai parte de tot ce iti doresti!


10 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mos Nicolae,

Next Post

WWW Party – #SMSCluj

Related Posts

Comunitatea

in primu’ rand o comunitate, e definita prin ajutorul … ma rog, nu e cel mai potrivit cuvant, mai degraba, sprijinu’ pe care fiecare individ, il acorda comunitatii … da, pe vremea comunismului asta se dorea, prosperitatea societatii, indiferent deprosperitatea individuala … ma rog, aici nu e cazu’ de asa ceva, pentru ca, (cel putin in ultima perioada), am observat, ca foarte multi (din cercu’ meu cel putin), si’au lasat orgoliile de’o parte, si au pus mana la dezvoltarea comunitatii Clujene (cel putin)
citește mai mult

Pariu ca …

Nu joc la loto, ruleta, poker, zaruri si/sau alte chestiuni din aceasta categorie … alea care ar putea cu usurinta sa intre in categoria jocurilor de noroc. Crede ca eram singuru’ coptil de pe valea ariesului care nu o jucat la pacanele (jucatorii stiu de ce vorbesc :D ), tot odata nu joc la pariuri … nici macar nu am habar care e sistemu’ de joc … am auzit amu’ si io de 1,0 si 2 … ca is niste numere, da habar n’am ce si cum …
citește mai mult