fbpx

11 Septembrie – NU e o TRAGEDIE !!!

11 Septembrie … o data plina de incarcaturi emotionale, evenimente de neuitat.

Lumea este mai mult sau mai putin constienta de cele intamplate in aceasta memorabila zi.

Cei apropiati mie, stiu, sunt constienti de cele intamplate …!

Eu, un copil pe vremea aceea (24 ani), inca cu gandul la “uite tata trec soldatii”, am trecut in lumea celor mari datorita acestei zi (nefaste spun unii, eu nu sunt deacord cu ei…), totul s-a intamplat extrem de repede, si acum cand stau sa ma gandesc… imi aduc aminte (cu bucurie in suflet – nu ma acuzati, fiecare are dreptul la parere) cum a inceput acesta zi de 11 septembrie.

Imi aduc aminte ca in noaptea de dinainte, nu am prea dormit, ma zvarcoleam in pat, nu imi gaseam, pozitia …  stiam ca o sa se intample CEVA!

De dimineata totul frumos, am mancat – ceea ce eu din pacate nu prea am obicieiul sa fac (clar ca e ceva iesit din comun cu aceasta zi), si undeva in jurul amiezei se intampla…

DA, s-a intamplat si sunt extrem de fericit (cu toate ca ma repet, va mai spun odata: NU MA ACUZATI PE NEDREPT, am dreptul sa fiu fericit!), undeva in jurul amieziei, la frageda varsta de 24 anisori, am fost smuls cu cruzime din lumea mea de vis si adus in lumea plina de emotii, griji si mare a ADULTIILOR – totul s-a intamplat intr-o clipita si totul in 11 septembrie!

Dupa cum va spuneam, in jurul amieziei, intr-o camera de la primaria din Baia de Aries (localitatea unde am copilarit) am primit aceea fulgerare:

De acum NU mai esti copil, nu mai esti doar TU!

Atunci am realizat ca exista mai mult decat un simplu “EU”, exista un intreg, nu totul se invarte in jurul meu, mai exista si altcineva pentru care trebuie/vreau/si ma bucur sa imi fac griji!

In aceea dupamasa am spus cu mana pe inima si plin de emotii hotarat si raspicat DA, este minuntata zi de 11 septembrie cand m-am CASATORIT 🙂

Prin urmare, va doresc la toti (cei care vor) sa cresteti mari!


15 comments
  1. dar cât de romantic dle punctro. ai ştiut tu ceva aşadar, (aproape) nimeni nu are cum să uite această dată :)) nu prea ai probleme cu aniversarea, zi drept

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

back in business

Next Post

Hello world!

Related Posts