fbpx

Inainte de … film

E ora 19:30, rezervarea e facuta pentru filmul de la ora 20:30, astept cu nerabdare sa plecam spre cinema … trebuie sa ajung pana la ora 20:00 ca sa imi iau biletele … la ora 20:01 mi se duc rezarvariile … poate imi pierd locurile.

Ajung la casa de bilete, evident ca e ora 20:03 … stau la rand … o fatuta de 17 ani, se chinuie sa traga de timp … prietenii ei nu au ajuns inca, si ea nu are bani … pardon, intra’n fata, si acum, ACUM, se decid la ce film sa mearga … ACUM isi aleg locurile .. e ora 20:09, de pierd o secunda din reclame, le eviscerez … in sfarsit s’au decis …

Bag picioarele, mai e unu, o castigat 1+1 gratis, vrea sa mearga la Harry Potter … nu mai ruleaza azi, vrea sa meaga la Conan … numa’ Miercuri e premierea … sa mor, o stat juma’ de ora la rand, fara sa se uite la un cacat de program inainte ….

– doua bilete va rog, la planeta maimutelor, randu’ sapte, locurile 6 si 7

– poftiti

– multumesc!

Oare cum ar fi sa vin cu sarmale la film … serios, cum ar fi sa scot din servieta o tabla de slana, si un mar de ceapa .. sa’mi intind masa pe scaunu’ vecin, si sa ma apuc sa manc … mititei … cred ca am sa fac intr’o zi chestia asta.

PLM, tati, da tati vin cu tat felu’ de chestii mai mult sau mai putin mirositoare … nachos asta pute ca dracu’ … da no’ e pus intr’o chestie de plastic, cu un compartiment special pentru sosu’ ala scarbos si puturos … no’ imi pun si io intr’o tavita din aia de carton mai gros, valurit pe la margini, patru mititeti, trei linguri de mustar, o chifla, si ma apuc de mancat in timpu’ filmului … oare cum ar reactiona aia de langa mine cu nachosu’n mana? … oare ce ar zice daca le’as cere sa le gust nachosu’ … numa’ asa sa vada daca se combina cu mititeii? … cu siguranta ar trebui sa testez acest lucru

– O vorbit!


7 comments
  1. Asa post suparat de ziua dvs domnu’Dan? Promit ca nu imi mai iau niciodata nachos cand si daca mai mergem vreodata la film 😀 Da’ popcorn merge?
    Sa traiesti si sa ne scrii omie de ani, cu sau fara diacritice!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Fan fest 2011 … in imagini

Next Post

Iti mai e permis sa uiti?

Related Posts