fbpx

Cluj-Napoca, un oras mic!

Iubesc oasul asta, sa fie clar. Nu e vorba de asta, nu despre asta e discutia. Dar, adevarul e ca e un oras miculut. E provincie.Oricat ne ocaram cand ii auzim pe bucuresteni ca ne fac pe noi provinciali, asta-i adevarul. Suntem un oras micut.

Si stiti de ce? Stiti prin ce se deosebeste un oras mare de unul mic?

Prin paleta larga de servicii pe care ti-o ofera. Practic, intr-un oras mare nu exista cineva care sa nu-ti poata oferi un serviciu (indiferent ca vorbim de o vanzare de marfa sau de o vanzare de prestari servicii) oricand, la orice ora din zi sau din noapte!

Ieri mi s-a confirmat din nou ca minunatul nostru oras, Cluj-Napoca, e miculut… Nu am gasit niciunde sa-mi ascut toporul!

It's begining to look a lot like Christmas!

A photo posted by Dan Ciulea (@ciulea) on


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Start Nepoti de Craciun 2014!

Next Post

Cel mai tare festival al anului 2015!

Related Posts

Ce am castigat

Ca tot ne pierdem timpu’ online (vorba cuiva), incitat de articolu’ lu’ Vasile (scuza’ma Vasile, am incercat sa caut un raspuns la intrebarea ta, da sa mor daca stiu … daca imi vine am sa te anunt), singuru’ neuron functional, o inceput sa alunece pe creieru’ neted … in drumu’ lui, a dat peste un musuroi de intrebare: Ce am castigat eu din toata aceasta experienta 2.0 … la care iau parte activ (aproape zilnic), inca din august 2009?
citește mai mult