fbpx

TeCOMM, cod reducere 25%

Numai azi nu e mâine!

Ne apropiem cu pași repezi de cea mai mare conferință care se adresează proprietarilor de magazine online din Romanânia, TeCOMM. Nu trebuie neaparat să fii proprietar pentru a-ți dori să ajungi la această conferință, dovada fiind chiar eu.

TeCOMM cuprinde 2 zile de conferinţe şi workshop-uri. Prima zi este dedicată debate-urilor, prezentărilor și conferinței conexe Digital Travel Forum, iar cea de-a doua zi, publicul va avea parte de workshop-uri tematice legate de usability, email marketing, marketing afiliat, analytics, PPC, social media, online advertising, online video marketing și Google Adwords etc.

Nu am să o mai lungesc și vă anunț cu mare drag că puteți să vă achiziționați biletul cu o reducere de 25% dacă folosiți codul TeCDan25

TeCOMM - cod reducere 25%


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

IMPROvSHOW

Next Post

Percepția iluzionismului în România

Related Posts

Ce citesti?

Si nu ma refer de unde te informezi, nu ma refer la momentele de intimitate pe care le ai tu si cartea ta preferata aveti un moment de profunda comuniune .. contopire … nu, nu la asta ma refer cand spun ce citesti? … ma refer la acel moment din fiecare zi, in care te simti stapan pe propriile tale picioare … cand esti rege, ce sa o mai lungim. Adica, io am o chestie, in acel moment unic, si de ce sa nu recunoastem, destul de important din viata fiecaruia dintre noi, imi place sa ma scufund in lectura … si daca timpu’ imi permite, deschid geamu’.
citește mai mult