fbpx

Percepția iluzionismului în România

Sau o parte din publicul facebookist consumator de iluzii de la noi din țară. Nu toți, nu pot să spun nici măcar că majoritatea, dar pot să spun cu mâna pe inimă că o mare, MARE parte din acest public are o problemă.

Astăzi îl luăm ca exemplul pe Johannes.

Deci omul, iluzionist de profesie, anunță că va merge pe cel mai mare lac din România, se filmează făcând acest lucru, iar oamenii comentează ”fake”

fake

Pe bune fraților? E Fake? Nu e Isus mergând pe apă?

Nu știu câți dintre voi știu acest lucru, dar există 2 tipuri de magie: neagră și albă. Magia neagră e aia cu Satana, cu Dracul… nu e bună, să vă feriți de ea. Și mai avem magia albă, aia ce te ajută să treci peste momentele grele din viață fără ca tu să faci vreun efort, aia la care dacă dai bani, cineva se va ruga pentru tine și se va întâmpla ce ai cerut… aia în care un om a mers pe apă!

Deci, Robert* dragă Robert, cum poți să spui că iluzia creată de Johannes este fake?

Sau de fapt vrei să-mi spui că Johannes nu este Isus? Pe bune, asta ai vrut de fapt să-mi spui, că Johannes nu e Isus?

Am auzit o chestie la Cristian Gog. Simțeam eu cumva asta, dar nu am făcut din aceasta un proces conștient până nu a spus-o el cu voce tare o dată într-un interviu. Am să o redau aici pentru tine, știu că o să fie un șoc, dar nu am ce să fac. Pregătește-te mintal, nu vreau să rămâi traumatizat. Gata? OK, nu o mai lungesc!

Actorii nu mor în filme!

Johannes​, mulțumesc pentru inspirație și felicitări pentru ce ai făcut!

*Robert este un nume generic pentru comentatorii de pe Facebook, cei de care te miri că pot să respire singuri după ce le citești comentariile. Îi găsești pe paginile vedetelor, de știri, can-can etc.


2 comments
    1. Nici io n-am înțeles ce-i fake? Nu e el Isus, asta îmi spune? Că doar Isus umbla pe apă? Ce e fake?

      Din păcate prea puțină lume știe să se bucure de spectacol. Houdini spunea că un magician e un actor care joacă rolul unui magician 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

TeCOMM, cod reducere 25%

Next Post

#BizAnalytics, un nou eveniment business în #Cluj

Related Posts