fbpx

Amador, in regia lui Fernando León de Aranoa la Cinemateca TIFF

daca vrei sa mergi la Amador, cel mai recent film semnat Aranoa, tot ce ai de facut este sa lasi mai jos un comment

Cea de-a doua saptamana a Cinematecii TIFF aduce, joi, 2 februarie, la Cinema Victoria din Cluj o poveste puternica despre legaturi si prietenie: Amador, in regia lui Fernando León de Aranoa.

In fiecare joi seara, de la ora 20.00, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca vor fi proiectate unele din cele mai importante productii prezentate la editia 2011 a TIFF. Documentare incendiare, drame tulburatoare, comedii fascinante fac parte din selectia Cinematecii, iar organizatorii spera ca prin aceasta initiativa, sa aduca cinematografia in atentia unui public din ce in ce mai numeros.  In acest sens, va anunt ca pe toata perioada evenimentului, voi pune la dispozitie, ca si anul trecut, pentru fiecare film care ruleaza, cate o invitatie dubla.

Dintre filmele prezentate la Cinemateca TIFF Cluj se numara filme importante, cum ar fi documentarul Noi doi, de Claudiu Mitcu, Viata pestilor de Matias Bize sau animatia romaneasca multipremiata Crulic – drumul spre dincolo, in regia Ancai Damian. De asemenea, Cinemateca TIFF pregateste clujenilor si doua filme surpriza, unul dintre ele fiind proiectat chiar in inchiderea evenimentului, pe 26 martie!

Asadar, daca vrei sa mergi la Amador, cel mai recent film semnat Aranoa, tot ce ai de facut este sa lasi mai jos un comment (te rog sa lasi o adresa de mail valida pentru a te putea contacta). Invitatia se va da pe principiul: Primul venit, primul servit!


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Farfurii curate – un proiect ce merita “furat”

Next Post

Pachet de la mama

Related Posts

Familia U #Cluj se intoarce acasa!

Vrei sa iei parte la meciul inaugural? Vrei sa fii in tribune cand joaca impotriva rusilor de la Kuban Krasnodar? Am doua bilete pe care le dau celor care imi demonstreaza ca pot / vreau sa sustina aceasta minunata echipa!
citește mai mult