fbpx

#BizAnalytics, un nou eveniment business în #Cluj

BIZ Analytics este o serie de evenimente gandita special pentru oamenii de afaceri din tara. Evenimentele vor avea loc in principalele orase din Romania si in Bucuresti. Prima editie BIZ Analytics are loc la Cluj si va aborda teme referitoare la Business Analytics, Digital Marketing si Big Data.

Clujul este din ce în ce mai ofertant în materie de conferințe business, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

#BizAnalytics este o conferință organizată de experimentații oameni de la Biz în data de 28 octombrie 2015, Cluj, Hotel City Plaza și își propune să conecteze profesioniștii din marile comunități din țara cu invitații evenimetului și să dezvolte noi idei de colaborare între antreprenorii români.

Business Intelligence se referă la înțelegerea trecutului. Analytics se referă la prezicerea viitorului. Modelarea predictivă și descriptivă, estimarea, optimizarea, simularea și alte tehnici de acest gen le spun analiștilor cum pot deciziile luate azi afecta firmă mâine.

BizAnalytics - speakeri

Biz Analytics își propune să construiască o comunitate și o bază de date cu principalii oameni de afaceri din marile orașe ale țării și să vină, în urma sugestiilor și cerințelor din comunități, cu subiecte, speakeri și companii menite să sprijine și să inspire dezvoltarea afacerilor locale.

Înscrierea la Biz Analytics este gratuită și se face prin rezervarea și confirmarea unui loc în sală.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Percepția iluzionismului în România

Next Post

Mă simt furat!

Related Posts