fbpx

SHOElala: A shopping session in need is a good deed!

Nu sunt fan shopping. Personal nu îmi place să merg la cumpărături. Efectiv am o stare de disconfort când mă plimb printre rafturile magazinelor ca să-mi găsesc ceva de îmbrăcat. Mă enervez dacă petrec mai mult de 30 minute într-un mall.

Sesiunea mea de cumpărături înseamnă plimbarea pe lângă magazine, dacă au ceva ce-mi place în vitrină intru în magazin, dacă nu, nu. Sunt de părărere că oamenii afișează cele mai bune colecții în vitrină… prin urmare, dacă nu-mi place ce au afișat, e clar că nu are sens să mai insist.

Dar nu despre mine e vorba acum. Nu! E vorba despre SHOElala.

SHOElala este o sesiune de shopping altfel, în data de 30 septembrie 2017, de la ora 14.00, pe terasa Beyfin. Noncorformism, eleganță, stil și atitudine – cam astea sunt cuvintele care descriu accesoriile, hainele și pantofii aleși de The Sisterhood pentru tine.

Evenimentul va avea loc în aer liber și vine cu o multitudine de surprize, menite să-ți facă după-masă perfectă: DJ faini de tot, band-uri live (Slim Rocka, Ahe Aheronium, Made from Scratch, Aminda Nomade si Roje), designeri autohtoni, beauty corner și multeee plăceri pentru papilele gustative.

Dacă te gândești ce să faci cu princhindeii cât tu te relaxezi la shoping, fetele de la The Sisterhood s-au gândit deja: kids zone, unde copiii își văd de jocurile minune, cât tu te bucuri de tine.

Toți banii pe care îi vom adună la acest eveniment vor fi direcționați către campania Beard Brothers cu numărul 10, Enough is Enough.

Această campanie presupune strângerea a 30.000 de euro pentru reutilarea secției de arși din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Mă implic trup și suflet în toate proiectele caritabile în care-mi permit. Când spun permit, nu mă refer doar la bani, ci și la disponibilitate… atâta timp cât cred în ele.

În acest proiect, sincer să fiu, nu eu m-am implicat, ci Buburuza. Ea s-a implicat trup și suflet, chiar dacă noi, din păcate (pentru proiect), nu o să fim în Cluj când are loc evenimentul. Cu toate acestea, Lili a donat pentru proiect: geaca neagră, geanta (#CdjVinylBag) și rochiță cu gulere de piele

pe care puteți să le cumpărați de la SHOElala (sâmbătă, 30 septembrie 2017, începând cu ora 14:00 la Hotel Beyfin, P-ta Avram Iancu Nr.3, 400098 Cluj-Napoca). Pozele de mai sus sunt făcute în data de 24 septembrie 2017, merci Fred Dwe, asta așa, ca să nu vă faceți impresiii greșite și să poniți spre eveniment cu așteptări corecte 😀

Te asteptam la rooftop shopping! O femeie nu cheltuie, investeste!
Vino impreuna cu prietenii, la un eveniment cosy, elegant, care debordeaza de zambete, la care te distrezi si cel mai importat, ajuti la reutilarea sectiei de arsi. – The Sisterhood


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

România în anul centenarului Marii Uniri

Next Post
Adriana Gog

Adriana Gog: de la doctor inginer chimist la unicul coach RelaxKids din România

Related Posts