fbpx

România în anul centenarului Marii Uniri

Ori de câte ori se întâmplă ceva pe scena politică, se găsește cineva să mă ”certe” că de ce am dat Like paginii lui, spre exemplu, dar nu aș vrea să ne rezumăm la niciun partid politic sau un om cu o anumită ideologie politică, Ponta, Dragnea, Cioloș, să-mi spună că ziarul ICS este ziar de propagandă rusească, Ygrec se ocupă cu denigrarea lui Icsulescu și așa mai departe.

De fiecare dată, când am timp și nervi, pentru că recunosc am început să obosesc și să nu-mi mai pese de ce crede unu și altu, le explic că LIKE-ul dat nu înseamnă că simpatizez cu cineva, ci înseamnă că vreau să primesc informații și de la ei.

Faptul că nu sunt de acord cu ideile și politica pe care o duce #LeaveYou, nu înseamnă că nu o să-i dau LIKE paginii lui de Facebook, nu înseamnă că nu o să citesc știrile pe care le generează acțiunile lui, nu înseamnă că nu o să ascult emisiunile radio la care e invitat (recunosc, nu pot să urmăresc emisiunile de profil de la A3, mă agită talk show-urile de acolo, e prea mult scandal și nu e un subiect anume dezbătut). Din contră, încerc să mă informez din toate sursele.

De altfel, Dragoș Stanca surprinde bine o idee:

Funar?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Promoție Mega Image Cluj: Cuțite VIVO | Villeroy & Boch

Next Post

SHOElala: A shopping session in need is a good deed!

Related Posts