fbpx

Selecția mea de viniluri

V-am spus că de ceva vreme ascult muzică pe vinil. Nu aș putea să pun degetul pe ceva anume, de ce îmi place așa mult. Dar pot să vă spun că am o satisfacție anume când aud fâșâitul de pe fundal, că sunt nevoit să mă ridic să întorc vinilul, că nu pot derula exact la melodia pe care o vreau… cumva, cred că în acest fel mă opresc din viteza setată de rețele sociale și reușesc să mă deconectez.

Asta pe lângă că simt că în acest fel îi răsplătesc pe artiști. În fine. Nu o mai lungesc și vă las mai jos o selecție de viniluri cu care mi-am recompensat, auditiv, vara asta.

Astea sunt doar 9 dintre vinilurile pe care vi le recomand să vi le luați. O să mai revin cu recomandări. Până atunci, dacă cumva vreți să vă cumpărați un vinil, vă anunț că MeloMelanj din Cluj, și-a lansat magazinul online, ocazie cu care vă puteți comanda (livrează în toată țara) cu 10% discount dacă folosiți codul kbfaxduy.

kbfaxduy

este codul care îți aduce 10% discount la coșul de cumpărături de viniluri
*valabil până în data de 1 decembrie 2022


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

MASSIF va avea loc în Poiana Brașov, 3-5 martie 2023

Next Post
fake news

Ce poți face pentru a opri dezinformarea | Ghid Misreport

Related Posts

Catre directorii de marketing

In primul rand, va rog sa imi permiteti sa va salut deschiderea pe care o aveti asupra mediului on-line (cei care o aveti), dupa care, va rog sa cititi aceste randuri, care, cu toate ca nu sunt niste randuri scrise de cineva avizat in domeniu marketing’ului, va vor explica, cum sa NU concepeti un mail catre bloggeri
citește mai mult