fbpx

Tibi Ușeriu vine acasă

Vă spun din start că pentru mine omul ăsta e exemplificarea cuvântului fenomenal. Când mă gândesc la acest cuvânt, pe Tibi mi-l închipui. Pe Tibi cu gheață pe față, cu lupta lui împotriva propriilor demoni și cu victoria, a 2-a victorie consecutivă.

Senzațional omul. Senzațional!

Nu am să vă vorbesc despre el și reușitele lui, simt că nu îmi am locul în această discuție. Sunt mult prea neînsemnate cuvintele de laudă pe care aș putea să le exprim. Nu, nu mă simt vrednic să vorbesc eu despre el.

În schimb am să vă spun că în noaptea de miercuri spre joi (22 spre 23 martie), avionul lui va ateriza pe aeroportul don Cluj-Napoca la ora 00:50. Haideți să-i spunem, în cor, cum se cuvine:

Tibi, bine ai venit acasă!

Foto Facebook Tibi Ușeriu


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

These pretzels are making me Thirsty – #AmZisBun

Next Post

Travel Smart Forum Cluj 2017. Marketing și travel la un loc!

Related Posts

Is batran!

Numa ca io, unu, am ajuns la concluzia ca nu imi place in club … adica, plm, nu ma mai incanta sa vad vinituri de pe langa oras (am vazut destui de multi de p’an Sinicoara) ca vin la agatat de fetite care nu au bani sa faca pisu’n oras, da in schimb is pline de zorzoane … in plus, ma deranjeaza extrem de mult, vizualizarea unui “tatic”, plin de energie, si cu pastila albastra sub limba, gata gata s’o inghita, in timp ce ii cu fius’o la agatat, sus numitele, dansand ca un urs in calduri in cautarea unei vulpite pentru sarpele flamand.
citește mai mult