fbpx

Restaurant Varzarie, Cluj Napoca

Nu am mai fost de pe vremea studentiei in el. Atunci mergeam ca avea mancarea ieftina si buna. Mi-a fost dor de el, asa ca sambata mi-am luat buburuza de mana si am purces spre acest local… plin de amintiri.

Cred ca e unul din cele mai comuniste restaurante in care am intrat. Ma refer strict la “decorarea” lui si la imbracamintea ospatarilor. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu ma plang, nu incerc sa le fac reclama proasta… pentru ca nu e neaparat un lucru rau. Din contra, pe mine m-a incantat acest lucru, la Varzarie.

Mancarea in schimb este… senzationala! Stiu ca greutatea cuvantului SENZATIONAL a fost “diluata” de presa, dar sa stiti ca in cazul gustului, in cazul Varzariei, acest cuvant nu este deloc diluat!

Daca ii treceti pragul neaparat sa incercati varza lucicosi si vargabelesu’. Va costa undeva la 15 lei cu tot cu bacsis. Vreau sa va spun ca e cel mai bun vargabeles mancat vreodata, undeva. Ti se topeste in gura. La propriu, iar lucicosiu’ e… incredibil, cu costita aia afumata. Neaparat sa le incercati, neaparat.


7 comments
      1. Stiu metoda de preparare si servire, pe atunci nu aveam voie sa degust asa ceva :))
        Probabil daca era altfel, nu se mai incadra in peisajul varzaresc.

    1. Cafea este proaspat rasnita in aparat profi iar gustul, fiind Lavazza fresh e divin. Nu va luati dupa urechisti. Merita vazuta pe loc. Astept prieteni multi etnici din Eu si ii voi duce acolo, nu la Piazzetta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Imbatranesc?

Next Post

Mancarea copilariei

Related Posts