fbpx

Restaurant Varzarie, Cluj Napoca

Nu am mai fost de pe vremea studentiei in el. Atunci mergeam ca avea mancarea ieftina si buna. Mi-a fost dor de el, asa ca sambata mi-am luat buburuza de mana si am purces spre acest local… plin de amintiri.

Cred ca e unul din cele mai comuniste restaurante in care am intrat. Ma refer strict la “decorarea” lui si la imbracamintea ospatarilor. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu ma plang, nu incerc sa le fac reclama proasta… pentru ca nu e neaparat un lucru rau. Din contra, pe mine m-a incantat acest lucru, la Varzarie.

Mancarea in schimb este… senzationala! Stiu ca greutatea cuvantului SENZATIONAL a fost “diluata” de presa, dar sa stiti ca in cazul gustului, in cazul Varzariei, acest cuvant nu este deloc diluat!

Daca ii treceti pragul neaparat sa incercati varza lucicosi si vargabelesu’. Va costa undeva la 15 lei cu tot cu bacsis. Vreau sa va spun ca e cel mai bun vargabeles mancat vreodata, undeva. Ti se topeste in gura. La propriu, iar lucicosiu’ e… incredibil, cu costita aia afumata. Neaparat sa le incercati, neaparat.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

7 Responses

  1. mirunalacafea says:

    Și cafeaua?

  2. Rares says:

    Ce pofta imi este…..

  1. March 4, 2013

    […] si firme de organizari evenimente – de la 500 ron – Comenzi la 0723 406 355 Afla mai multe despre Restaurant Varzarie, Cluj Napoca | Ciulea's Blog. Alte oferte asemanatoare:04/03/2013 […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.