fbpx

Apartament 1 Bistro & Bar, Cluj Napoca

De mers cu prietenii

Am ajuns in sfarsit si eu la Apartament 1 Bistro & Bar de pe Calea Turzii 162/168 bl. C1 parter din Cluj-Napoca. Zic in sfarsit din cauza ca am auzit extrem de multe de ei si extrem de felurite. De la cel mai fain bistro pana la cel mai bun cheesecake, am fost agasat cu tot felu’ de descrieri.

Nici nu am ajuns bine, ca mi-am si comandat un cheesecake. Cumva, m-am simtit obligat sa-l gust inainte de a-mi invada papilele cu altceva. E bun. nu e cel mai bun din oras, dar se apropie de locul unu. locul unu, din punctul meu de vedere ramane cel de la Marty… cu toate ca asta de la Apartament 1 e singurul, defapt e singura frisca din comert care mi-a placut. Inafara de aici, oriunde merg si mananc ceva care contine frisca, daca cumva uit sa-i spun la chelner sa nu-mi puna, o dau jos si o las in farfurie. Aici nu! E buna frisca… nu stiu din ce e facuta, dar nu are gust de cumparat.

Pizza e buna. Nu credeam ca o sa spun eu asta vreodata. Nu sunt incantat de pizza. Nu ca nu imi place pizza, doar ca nu sunt incantat de genul acesta de mancare. Dar, cu toate acestea, pizza quattro formaggi, pentru ca atunci cand mai pacatuiesc, pacatuiesc cu pizza quattro formaggi, a fost delicioasa.

Preturile sun mai mult decat decente… adica meniul zilei il cumperi la 15 lei.

Apartament 1 e genul de local in care trebuie sa mergi cu prietenii. Bei o bere, mananci o pizza, povestesti o poveste, joci un boardgame, o tabla, o carte. Te simti bine. E… familial, cumva. Recomand.


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

A ridicat stacheta la 1419

Next Post

Afara ploua!

Related Posts