fbpx

Cluj, unde ieși la masă cu cei mici… cu întreaga familie?

Ori de câte ori am ieșit în oraș și am văzut familii cu copii luând masa mi-am dat seama că iubitul nostru oraș, Cluj-Napoca, este deficitar din acest punct de vedere. Sincer, mi se pare că ar exista o cerere foarte mare pe acest segment.

Cred că sunt mulți tineri de 25-35 ani, care au copii de 3-10 ani, și care și-au dori să ia masa liniștiți cel puțin o dată pe săptămână. Să aibă două ore de liniște, doar pentru ei, și de ce nu, de romantism.

Oricine are un copil știe că în primii 2-3 ani este destul de greu să ieși în oraș cu soția, nu că nu își doresc părinții, dar copii au nevoie de atenție specială din partea lor. Și pe lângă asta, dacă ieși pur și simplu cu cel mic lângă tine, nu e ca și cum ai lua o cină romantică cu iubita ta… pentru că cel mic are nevoie de atenție, are nevoie de chestii care să-l țină ocupat, are nevoie de distracție.

Drept urmare mi s-a părut de bun augur parteneriatul dintre Fantasmagia și Pensiunea La Mesteceni:

Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni – o serie de evenimente tematice, organizate săptămânal, menită să ofere relaxare și răgaz de povești părinților în timp ce micuții se vor bucura de distracția și atenția cuvenită.

Pensiunea La Mesteceni și Fantasmagia vă propun o serie de evenimente tematice

Timp de două ore copilașii vor face parte din lumea Fantasmagia. Animatorii de la Fantasmagia pe lângă că sunt amuzanți și distractivi pentru copii, au o pregătire profesională în lucrul cu copiii de toate vârstele. Mereu puși pe șotii și glume, fiecare dintre lucrurile pe care le fac au scop educativ și creativ. În urma întâlnirii cu animatorii, copiii vor rămâne cu o experiență de neuitat… asta în timp ce adulții vor putea să se bucure de timpul petrecut împreună cu persoana iubită.

Detalii  legate de tematica din fiecare săptămână a evenimentelor găsiți pe site La Mesteceni și/sau Facebook, iar rezărvări se vor putea face fie telefonic 0754-041.508, fie prin email info@lamesteceni.ro. 

Săptămâna trecută, în 14 februarie, cred că e evidentă tema, totuși, vă invit să aruncați un ochi peste ce s-a întâmplat… s-ar putea să nu fie chiar ce vă așteptați. În acestă săptămână, duminică 21.02.216, principala temă a animației este mimă.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Adaugă calendarul cu evenimentele de pe Facebook la care ai spus că mergi.

Next Post

Avem o țară frumoasă, păcat că nu avem drumuri!

Related Posts