fbpx

In seara asta mananc in oras

Zilele trecute am avut o discutie cu generalu’ Toma referitoare la restaurante, la motivul pentru care se merge mai exact intr-un restaurant. Si, el imi spunea ca in primul rand merge intr-un restaurant pentru experienta, experienta pe care o traieste, incepand de la servire, continuand cu savoarea manancarii si terminand cu atmosfera… cu clipa traita!

Ei bine, sambata, la invitatia tvdeceiilor (in cadrul proiectului obiceiuri sanatoase) si a lui Bogdan Besliu am mers la proaspatul deschis restaurant Bricks.

Mai, vreau sa va spun ca oamenii astia au acordat o atentie sporita la detalii.

Trec peste faptul ca mancarea e fabuloasa, trec peste faptul ca personalul se comporta exceptional, trec si peste faptul ca au aranjat locul intr-un mare, mare fel… trec peste toate si va spun ca toate, dar toate astea puse la un loc, te fac sa te simti senzational.

Mai, sincer, eu aveam o teorie: ca merg la restaurant, in primul rand ca sa mananc, si apoi ca sa ma simt bine, daca mai e loc sa ma simt bine.

Asta is io.

Acum sincer sa fiu, cred ca am confundat putin conceptu’ de iesit in oras si mancat, cu mersul la restaurant si mancat. Adica, pana la urama astea sunt doua lucruri total, total diferite.

Cumva, am pus restaurantele pe aceiasi lungime de unda si le-am catalogat doar in functie de pretul meniului…


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

1 Response

  1. March 17, 2012

    […] mai scris despre eveniment Oana, Dan, Gabi, Robi, cărora le mulţumesc că au luat un prânz sănătos alături de mine. Related […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.