fbpx

In seara asta mananc in oras

una e sa iesi in oras si sa mananci si alta e sa iesi la restaurant sa mananci

Zilele trecute am avut o discutie cu generalu’ Toma referitoare la restaurante, la motivul pentru care se merge mai exact intr-un restaurant. Si, el imi spunea ca in primul rand merge intr-un restaurant pentru experienta, experienta pe care o traieste, incepand de la servire, continuand cu savoarea manancarii si terminand cu atmosfera… cu clipa traita!

Ei bine, sambata, la invitatia tvdeceiilor (in cadrul proiectului obiceiuri sanatoase) si a lui Bogdan Besliu am mers la proaspatul deschis restaurant Bricks.

Mai, vreau sa va spun ca oamenii astia au acordat o atentie sporita la detalii.

Trec peste faptul ca mancarea e fabuloasa, trec peste faptul ca personalul se comporta exceptional, trec si peste faptul ca au aranjat locul intr-un mare, mare fel… trec peste toate si va spun ca toate, dar toate astea puse la un loc, te fac sa te simti senzational.

Mai, sincer, eu aveam o teorie: ca merg la restaurant, in primul rand ca sa mananc, si apoi ca sa ma simt bine, daca mai e loc sa ma simt bine.

Asta is io.

Acum sincer sa fiu, cred ca am confundat putin conceptu’ de iesit in oras si mancat, cu mersul la restaurant si mancat. Adica, pana la urama astea sunt doua lucruri total, total diferite.

Cumva, am pus restaurantele pe aceiasi lungime de unda si le-am catalogat doar in functie de pretul meniului…


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Buburuze de…

Next Post

Cum sa inregistrezi o emisiune TV de pe tv online

Related Posts

Conduita preventiva

Eu, sunt unu’ din soferii, (da, am facut in Alba scoala si tot in Alba am dat si examenu’ .. si da, era un singur semafor, si da, trecea o caruta la trei ore … trecem peste glumele astea?) care isi pune centura de siguranta si daca isi muta masina pe 100 de metri, sunt ala care pe timp de noapte, cand ma intalnesc cu unu din sens opus, incetinesc … ca no’, sunt ala care pe timp de ploaie nu o calca precum bolovanu’. In ceea ce priveste partea practica cursantii vor invata corect urmatoarele aspecte: pozitia la volan, circulatia mainilor pe volan, franare cu si fara ABS, franare in conditii de aderenta neuniforma cu si fara ABS, evitarea obstacolelor, franare in viraj, simulator derapaj controlat, simulator hidraulic – subvirare, supravirare.
citește mai mult