fbpx

In seara asta mananc in oras

una e sa iesi in oras si sa mananci si alta e sa iesi la restaurant sa mananci

Zilele trecute am avut o discutie cu generalu’ Toma referitoare la restaurante, la motivul pentru care se merge mai exact intr-un restaurant. Si, el imi spunea ca in primul rand merge intr-un restaurant pentru experienta, experienta pe care o traieste, incepand de la servire, continuand cu savoarea manancarii si terminand cu atmosfera… cu clipa traita!

Ei bine, sambata, la invitatia tvdeceiilor (in cadrul proiectului obiceiuri sanatoase) si a lui Bogdan Besliu am mers la proaspatul deschis restaurant Bricks.

Mai, vreau sa va spun ca oamenii astia au acordat o atentie sporita la detalii.

Trec peste faptul ca mancarea e fabuloasa, trec peste faptul ca personalul se comporta exceptional, trec si peste faptul ca au aranjat locul intr-un mare, mare fel… trec peste toate si va spun ca toate, dar toate astea puse la un loc, te fac sa te simti senzational.

Mai, sincer, eu aveam o teorie: ca merg la restaurant, in primul rand ca sa mananc, si apoi ca sa ma simt bine, daca mai e loc sa ma simt bine.

Asta is io.

Acum sincer sa fiu, cred ca am confundat putin conceptu’ de iesit in oras si mancat, cu mersul la restaurant si mancat. Adica, pana la urama astea sunt doua lucruri total, total diferite.

Cumva, am pus restaurantele pe aceiasi lungime de unda si le-am catalogat doar in functie de pretul meniului…


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Buburuze de…

Next Post

Cum sa inregistrezi o emisiune TV de pe tv online

Related Posts

Ce citesti?

Si nu ma refer de unde te informezi, nu ma refer la momentele de intimitate pe care le ai tu si cartea ta preferata aveti un moment de profunda comuniune .. contopire … nu, nu la asta ma refer cand spun ce citesti? … ma refer la acel moment din fiecare zi, in care te simti stapan pe propriile tale picioare … cand esti rege, ce sa o mai lungim. Adica, io am o chestie, in acel moment unic, si de ce sa nu recunoastem, destul de important din viata fiecaruia dintre noi, imi place sa ma scufund in lectura … si daca timpu’ imi permite, deschid geamu’.
citește mai mult