fbpx

Permisul de conducere… act de identitate.

Va rog sa-mi explicati de ce in tara noastra iubita, Romania (pentru cei care nu sunt siguri de ce tara vorbesc), permisul de conducere nu este considerat ca fiind un act de identitate.

Insist sa-mi explicati care-i rationamentul pentru care la nicio banca din tara asta nu ma pot legitima cu permisul de conducere, ci doar cu cartea de identitate (pasaportul il poti folosi doar daca te-ai inregistrat la ei cu acel act de identitate). De ce?

Pe permisul de conducere am trecut CNP-ul care dupa cunostintele mele este numarul de identificare in tara noastra iubita, Romania (pentru cei care nu sunt siguri de ce tara vorbesc), am poza si mai am si semnatura (asta e importanta la banca, sa vada ca eu sunt… ca semnatura vezi doamne nu poate fi falsificata).

permis

Eu recunosc, nu umblu cu buletinul la mine din simplu motiv ca e mare… si ma incomodeaza si ma enerveaza sa am multe chestii prin buzunare, genti, masina.

Nu stiu, poate sunt doar eu, dar mie mi se pare absurd ca in anul 2014 sa nu te poti legitima cu permisul de conducere.

 


3 comments
  1. Știi de ce? Uite, își răspund eu. Prietene, am permis de 22 de ani. În toți cei 22 de ani de când conduc, niciodată, dar niciodată, indiferent de câte ori m-a oprit poliția rutieră, nu mi-a cerut permisul. Doar actul de identitate, talonul, asigurarea, dovada plății taxei de drum. Înțelegi?! :))

  2. Pt că milițienii au avut profesorii școliți la școala MI cam rusa capete mici și chipiu mare.. O mașina că sa o înmatriculezi îți tb concediu . In germania câteva ore.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Restaurant Chios Cluj-Napoca

Next Post

Webstock 2014

Related Posts