fbpx

Provocare: #FumezAfară

Aproape orice fumător pe care l-am întâlnit și cu care am discutat am ajuns cumva la fraza:

– Bă, ce fain îi pe dincolo, merg în bar dar nu fumez acolo, ies afară cu oamenii, socializez și apoi mă întorc în bar, iar seara când plec acasă nu put a fum, nu mă doare gâtul de la fumul pe care îl inhalez de la alții… e super, de abia aștept să se pună și la noi în aplicare legea aia cu fumatul!

Și de fiecare dată când ajung la discuția asta îl/îi întreb că ce-l/ce-i oprește din a ieși afară să fumeze. Serios, simplul motiv că nu ai o lege care să-ți interzică să faci un lucru, un lucru care până la urmă îți crează neplăceri (dureri de gât, mirosul hainelor, fumatul excesiv etc), nu poți să o faci?

Motiv pentru care l-am provocat pe unul din prietenii mei să fumeze afară, fiind convins că dacă el face acest lucru, în câteva zile/săptămâni vor mai fi și alții care să-i urmeze exemplul.

Acceptați provocarea #FumezAfară?

Nu mă luați cu ”la ce bun, că oricum într-o lună se va pune în aplicare legea antifumat, mai profit și eu cât pot de lucru ăsta, că după aia oricum nu o să mai fumez”, pentru că trăim în România, s-ar putea să avem o surpriză… Și pe lângă asta, de ce vrei să faci un lucru doar pentru că ești obligat să-l faci, nu mai bine îl faci pentru că așa e normal, iar legea este doar o chestie care se aplică la câteva zeci de zile după ce tu oricum făceai asta?

Grecia_Zakynthos_Lefkada_Corfu_Kefalonia_385


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cea mai remarcanta prezenta in online a unui local din #Cluj

Next Post

A 5-a zi pe placă… pe snowboard!

Related Posts