fbpx

O, nu! Nu se mai poate fuma în spațiu închis.

Mare tam-tam s-a făcut pe tema asta. Mare!

Două chestiuni vreau să scot în evidență:

  1. Sâmbătă am fost să mă întâlnesc în Târgu Mureș cu un prieten care s-a mutat de ceva timp în Germania. Am mers să mâncăm la Laci Csárda. Pentru că nu au avut loc la nefumători, ne-am așezat 5 nefumători și el, fumătorul, în sectorul de fumători. De ficare dată când a vrut să fumeze a ieșit afară… din respect pentru noi, ceilalți. Voi, fumătorii care vă dați cu cărămida-n piept că vi se încalcă drepturile, ăștia care vă doriț o țară ca afară, când ați făcut așa ceva?
  2. Aparatament 1 Bistro&Bar a amenajat un loc special pentru fumători: cu copertină și încălzitoare. Sunt curios câte localuri, devastate de gândul că o să-și piardă clienții din cauza acestei legi inumane (legea antifumat), au făcut ceva în privința asta. Câte s-au gândit efectiv la clienți și la confortul lor și câți au mers pe ideea: da lasă mă, că nici în Anglia nu e amenajat nimic, și nu or pierit!
  3. Bravo lor, celor care se încadrează în primele 2 puncte!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vă rog reamintiți-mi de ce nu mai e Funar primar al Clujului.

Next Post

Ți-ai înregistrat marca? Bun, dar nu e suficient!

Related Posts

Comunitatea

in primu’ rand o comunitate, e definita prin ajutorul … ma rog, nu e cel mai potrivit cuvant, mai degraba, sprijinu’ pe care fiecare individ, il acorda comunitatii … da, pe vremea comunismului asta se dorea, prosperitatea societatii, indiferent deprosperitatea individuala … ma rog, aici nu e cazu’ de asa ceva, pentru ca, (cel putin in ultima perioada), am observat, ca foarte multi (din cercu’ meu cel putin), si’au lasat orgoliile de’o parte, si au pus mana la dezvoltarea comunitatii Clujene (cel putin)
citește mai mult