fbpx

Aqualand Deva

Mare consumator de tot ce se incadreaza in sfera balacitului (indiferent ca vorbim de balacitu’n propria transpiratie – sauna, sau in tot felu’ de namoluri mai mult sau mai putin binefacatoare de minuni), am dat o fuga in weekendu’ trecut pana la Aqualandu’ proaspat deschis de la Deva.

Acum, ca un om care o fost la bai la unguri, pot sa va spun ca Aqualandu’ din Deva e unu in miniatura, DAR cu toate elementele specifice la locul lor. Pentru 50 de lei pe zi (atat costa un bilet cu fuul acces pe toata ziua, mai putin masaj si ceva jocuri gen tenis de masa, dartz si mai nustiu ce) aveai parte de cateva 3 jacuzzi (din alea cu bolboace ce iti fac masaj prin zone nebanuite), un bazin cu paturi care elibereaza bolboace pe toata lungimea lui (a patului), cateva tasnitoare care daca nu iti fac masaj, iti rup gatu’ 😀 (excelente as putea sa adaug), doua bazine pentru plozi din aia miculuti, un bazin cu valuri, un bazin din ala unde te invarti de nebun 🙂 si un bazin unde cazi din topogan (sau tobogan, poate ma ilumineaza cei de la scri.ro cum e corect) si pe langa toate astea, mai e zona de relaxare, unde ai parte de 3 saune cu infrarosu’, doua finlandeze si una turceasca. Totodata mai au o salina cu ceva sare de prin nu stiu’ ce tari calde (bestiala as putea sa adug), si, pentru ca vorbim de zona de relaxare, binenteles ca au si o camera de relaxare, cu saltele relaxa si tavan care imita stelele.

DSC_0525-1DSC_0544-1DSC_0548-1DSC_0528-1DSC_0527-1DSC_0537-1DSC_0541-1DSC_0546-1DSC_0553-1DSC_0556-1

Acum daca ma intrebi pe mine, as avea cateva sugestii (gen: porniti sauna inainte de deschidere pentru a se incalzii pe cand vin clientii, sau nu puneti muzica de strand in sauna instelata, ori scoateti naibii muzica aia de strand …) de facut, dar avand in vedere ca e un inceput (trebuie sa recunoastem ca nu avem istorie in asa ceva), nu am sa ma apuc sa tai in stanga si’n dreapta, ci am sa ma bucur de acest inceput, si cu prima ocazie am sa ma duc din nou … ceea ce va doresc si voua!

Sincer, io zic ca se merita, si va recomand!


12 comments
  1. sunt ape termale in Ro de-i batem la popo pe toti … fara romanism verde … si ne batem joc de ele. Am stat la Herculane intr-o apa sulfuroasa minunata si fierrrrbinte insa … era pe marginea drumului la propriu. Fierbinte ca asa tisnea din deal! Ce Elvetia … ce Budapesta …

    1. merci bai SPAM’erilor :-)) era suficient sa lasi un comment cu : “S-ar părea că s-a modificat norma odată cu DOOM2, iar corect este tobogan, în timp ce topogan rămâne doar variantă.” … adica, corect este tobogan
      Dar, iti multumesc Alex 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O zi din viata unui microb

Next Post

Urban ID – concurs de regenerare urbana lansat de Ambasada britanica

Related Posts