fbpx

După #ClujBlogMeet

Sâmbătă ne-am întâlnit… după o mie de ani! Mi-a plăcut, mi-am dat seama că îmi era doar de astfel de întâlniri. Acesta a fost încă o dovadă, pentru mine cel puțin, că offline-ul întărește realțiile din online.

Următoarea întâlnire are loc în 29 iulie.

Mi-a făcut plăcere să strâng mâna unor oameni cu care nu am avut plăcerea să interacționez decât în online. A fost frumos să pot sa asociez o voce chipului 🙂

Asociația Bloggerilor Clujeni este subiectul fierbinte care a fost adus în discuție și consider că e o idee bună, idee pe care vreau să o dezvoltăm cu întreaga comunitate online din Cluj. Cine dorește să facă parte din această asociație, să se implice în proiecte și să participe regulat la astfel de întâlniri este rugat să trimită un email la psaico at psaico punct info. 

Am făcut și update la panoul Bloggerilor Clujeni.

Nu o mail lungesc, înainte de a pleca, vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care au participat la întâlnire, la Orange pentru găzduire și la Gabi pentru poză (găsiți o întreagă galerie foto la el pe blog). TvDece, Vali și Vasile au scris și ei pe acest subiect.

cluj-blog-meet4


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

În #Cluj plouă de trăznește!

Next Post

Grecia, vacanță în 2015

Related Posts

Cat de mult presupui?

Hai sa o luam pa’ aia dreapta, obla, ce s’o mai tat dam atat de pamant, sincer amu’, inainte de a incepe o discutie cu cineva, inainte de a’ti forma o opinie in legatura cu … orice pana la urma … Cat de mult presupui? Adica, suna telefonul, nici nu apuci bine sa zici salut ca si primesti un raspuns … ti s’o intamplat asa ceva … serios, mie nu o data mi s’o intamplat, si din cauza asta sa trebuiasca sa am o discutie, nu pot sa ii spun interminabila, dar avand in vedere ca mie imi place sa vorbesc scurt si la obiect, o pot numii interminabila, despre un subiect, care pana la urma nu are nici o legatura cu ce am vrut eu sa ii spun persoanei ics.
citește mai mult