fbpx

Profesionalism de Transilvania, … Auto Transilvania!

Nu obisnuiesc sa scriu generalitati pe cristiangog.ro deoarece e site de prezentare iar sectiunea de blog are o anumita tematica, si daca pacatuiesc o singura data e suficient cat sa scriu ulterior numai tampenii.  Asa ca scriu la Ciulea 😛 .

Sunt atat de perplex ca nici nu stiu cum sa incep. Primesc telefon: Buna ziua stimate domn Cristian Gog.

– Buna ziua, zic.
-Numele meu este … si va sun din partea  Auto Transilvania. Sunteti posesorul unui autoturism BMW seria 3/ e46 facelift, asa este?
-Da, ati  ghicit!  Si continua: -Aveti facuta la noi o solicitare de anul trecut…
-Hmmm, nu imi amintesc! Despre ce era vorba? Si continua: Asta nu stiu sa va spun ca vad aici la dvs doar numele, detaliile masinii si adresa dvs de e-mail.

– Si cand ziceti ca am facut solicitarea asta mai exact? (am intrebat sa vad poate reuseam sa o asociez cu ceva, stiu ca anul trecut spre exemplu am vrut sa imi schimb volanul cu unul sport) – In 09.07.2010 ati facut solicitarea, ne cerem scuze pentru intarzierea cu care v-am contactat,  vine raspunsul prompt si cu scuzele de rigoare. Eu bulversat arunc imediat urmatoarea intrebare: Si de ce ma suni tu acuma? (deja eram iesit din pepeni si am lasat politeturile deoparte). Daca am facut o solicitare anul trecut nu trebuia sa ma suni  tu tot atunci, la maxim 2-3 zile dupa data solicitarii mele?

– Aveti dreptate,  a trecut ceva timp de atunci, …(pauza)… dar vreau sa imi confirmati adresa dvs de e-mail pentru a va trimite o alternativa la solicitarea dumneavostra.
– Care solicitare mai omule ca m-ai nenorocit?
-Care ati facut-o anul trecut!
-Despre ce era solicitarea mea si ce vrei tu sa imi trimiti acuma ca nu mai inteleg nimic si nu am timp?
-Probabil ati cerut niste preturi informative, sau ati vrut sa achizitionati un autoturism BMW de la noi.
-Nu am vrut  sa cumpar nimic si nici preturi informaive nu am cerut, am masina asta doar de 2 ani si sunt  foarte multumt de ea.
-Aveti dreptate, va trimit atunci un e-mail cu autovehiculele rulate ce se gasesc la noi pe stoc momentan.
-Mai bine vorbeste tu cu colegii (seful tau) si trimite-mi  motivul pentru care m-ai sunat, zic.
-Bine, va multumesc, la revedere.
-O zi buna!

P.S. Daca orice coleg al distinsului domn  sau de la o alta reprezentanta BMW din tara doreste sa ma contacteze pentru orice detalii suplimentare , este liber sa o faca, …astept cu placere.

Videochat


11 comments
  1. 2 faze:
    1: vrei sa zici ca nu i-ai ghicit gandurile :P?…probabil pt ca erai “iesit din pepeni”…Daca iti pastrai luciditatea…poate il faceai…cu mintea :).

    2. is revoltat un pic: consideri blogu tomberonu tau !??
    (…credeam ca ii numa a lu ciulea :P)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Toblerone…

Next Post

Inchidem!

Related Posts