fbpx

Jermanica si mancarea

Ma, dupa cum va spuneam io, ieri alataieri, din cauza vomei de conducere a tarii, printre masa de medici plecati din tara, se afla si o extrem, DA EXTREM de bunaq pretena de’a mea.

Amu’, de sarbatori, s’o dus la ea io, nu io io, ci io el … no’ daca s’o dus, io, adica io io, ca un adevarat pretin, si ca un adevarat om de la tara, am intrebat-o daca are nevoie de ceva … plm, daca are ce manca … ca draqu stie ce o mai ramas si in tara aia plina de autostrazi, dupa trecerea in nefiinta a lu’ Hitler … io (io, io) stiu daca pa autostraziile alea perfecte, si asa de multe is in stare sa duca ceva in magazinele lor alea multe, si ieftine (ai de plm ce ieftina ii mancarea la ei… intre noi fie vorba, mai mai ca se merita sa faci o mie de km ca sa iti faci cumparaturile) sa aduca chestii gen: slana, jumari, sarmale … no’ stiti voi, alea alea ce se manca de sarbatori.

No’ bun, vorbim cu ea (io – io io, si tat familonu’ ei) si ajunjem la concluzia …ca no’ … hai sa punem o chestie … asa, sa ne simtim noi mai bine … nu ca ar avea nevoie ea de ceva … ca plm, are autostrazi … si, in plus, o zas catre mine, ca o sa imi arate prin io (io el, nu io io) cu ce se delecteza ei (ei, aia cu miile de km de asfalt asezat pe autostrazi):

DSC_0485

Sper sa ma mai infrupt azi din asa ceva


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

11 Responses

 1. bestiala berea asta de calugari, nefiltrata! eu nu-s bautoare de bere dar tot salivez cand o vad. sa ai pofta!

 2. io says:

  Jawohl! Die besten Biere in der ganze Welt.
  …und Thuringerweisswurst mit Apfelrotkohl….mmmmmm…Koestlich!
  Mahlzeit!

  Unterschrift:
  Jo (adica io)

 3. io says:

  traducerea ii in poze.

 4. Adriana says:

  Sper ca nu toate comentariile lui Jo (io ) vor fi de acum in germana…:P

 5. io says:

  Genau! Kein Rumanisch.

 6. animaloo says:

  mancat bun slan in germanica. Da mancat mai mult si mai bun berici. sute 😀

  sa ai pohta

 7. zoro says:

  ma io zi sa pricep si eu

 8. Ela says:

  În toate țările dezvoltate, mâncarea e mai ieftină ca la noi. Și nu numai mâncarea și cazarea, hainele, mobila, aproape orice. Până și împrumuturile sunt cu mult mai ieftine. Asta e. Nu degeaba a plecat prietena ta.

 9. coolnewz says:

  aia-i varza rosie?? 🙂

 1. January 21, 2011

  […] This post was mentioned on Twitter by Cristian Gog and Dan Ciulea, Dan Ciulea. Dan Ciulea said: Jermanica si mancarea http://goo.gl/fb/bkfiu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.