fbpx

Inchidem!

Ii gata treaba, dupa cum bine ati vazut, azi o refulat si Gog aci, io scriu primu articol de pe ziua de azi la ora 13 si ceva (plm, nici nu pot sa ma uit la ceas) … tate ca tate, ca nu inchideam asa de repede, ca parca vad io, ma rog aud (ma rog a 3-a oara, sper sa aud/vad!) ca sa nu pun lacatu’ … da efectiv nu se mai poate.

Am asa de mult de lucru’ ca nu’mi vad capu’ … cu riscu’ de a ma repeta (ca sa nu zic ca is bou, si nu stiu sa caut un sinonim) va spun ca efectiv nu mai am cand sa ma ocup de toate chestiuniile acestea, si dupa discutia de azi dminieata cu Groparu, care intre noi fie vorba, o fo’ om dintr-‘o bucata, si mi’o taiat tat chefu’ … nu s’o purtat deloc cu manusi … sincer acum, avand in vedere ca se joaca cu groparelu’ ma asteptam la mai multa blandete, jingasie din partea lui … da el, om de la mune, o dat cu toporu’n mine, si o zis, asa nasolean cum ii el, cu o voce Herculeana, o tunat:

– Ciulea!!!!!! Gata ma!!!!! Gata!!!!!!!!!

-….

-Ne-am inteles? … Gata! Inchizi!

-Hai ma, nu mai intra nimic in discutie … nici macar nu’s la birou … ma omule …intelege si tu… nu pot sa inchid asa … adica … plm, stai sa ajung la un computer conectat la net … macar.

-Bine, ai termen pana la orele 20!

… No, ce sa mai zic? … Nu mai zic nimic, decat atat:

Daca vreti sa mai inscrieti bloguri clujene pe lista bit.ly/blogcluj mai e termen pana la ora 20 .. azi.

Dupa care se va inchide lista, se va prelucra manual, si se va pune pe avizier


2 comments
  1. e fain sa fim pe perete la primarie da nu era si mai fain daca primaria lua premiul blogosferei din partea umbrelei verzi? eu am anuntat aproape toti super bloggerii aia din cluj care apareau in lista de pe groparu.ro si sa fiu eu super blogger daca m-a bagat vreunul in seama sa imi zica macar ca nu vrea…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Profesionalism de Transilvania, … Auto Transilvania!

Next Post

Boicot

Related Posts