fbpx
Personal Cook @ Secret Garden

Personal Cook @ Secret Garden

Veștile bune vin în momentul în care suntem deschiși să le acceptăm. Când vrem și suntem dispuși să le vedem. Iar noi, Personal Cook, am decis să facem primul pas înspre acestea. Ne-am întâlnit cu Alina și Andrei de la Secret Garden și am pus la cale o serie de evenimente restrânse (vom vedea cum evoluează pandemia) outdoor.

Personal Cook @ Secret Garden
Personal Cook @ Secret Garden | Eveniment: Persian Lamb

Personal Cook @ Secret Garden

Formatul evenimentelor este mega simplu: în fiecare duminică, în intervalul orar 13:00 – 15:00, ne strângem maxim 24 de persoane (la Secret Garden sunt 6 mese, distanțate conform reglementărilor realității în care trăim, a câte 4 persoane fiecare) și timp de 2 ore vom trăi o experiență culinară marca Personal Cook. Experiență pusă în scenă de Paul.

Pentru că ne dorim să trăim o experiență culinară, nu doar să ieșim în oraș la masă, am decis ca fiecare eveniment să aibă o tematică culinară.

Primul eveniment am făcut o incursiune culinară în Persia, iar evenimentul cu numărul 2 a însemnat o adevărată petrecere mexicană.

Atmosfera din cadrul evenimentelor

Fiind o terasă micuță, cu puține locuri, am gândit-o ca pe o experiență familială, între prieteni, degajată. Acesta este și motivul pentru care rezervarea se face per masă și nu per loc.

Am apelat la oamenii de la Why Not pentru a ne ajuta să ducem această experiență la următorul nivel, prin amenajarea terasei. Ne-am zis că nu are sens să reinventăm noi roata. Fiecare să facă cel știe mai bine: noi mâncare, Secret Garden – băutură, iar Why Not – amenajarea spațiului. Au experiență și rezultate extraordinare, primele exemple care-mi vin în minte sunt: Untold, Neversea, Street Food Festival.

Cum particip la evenimentele Personal Cook @ Secret Garden?

Simplu, rezervi o masă prin intermediul formularului pus la dispoziție pe website-ul personalcook.ro, secțiunea ”Fraged”.

Având în vedere că locurile sunt limitate și că ne dorim ca toată lumea să fie confortabilă (nu, nu am uitat că ne aflăm în pandemie), am decis ca la masă să stați doar cu prietenii voștri. Cu cei cu care sunteți confortabil, nu doar spiritual, ci și că aveți încredere că sunt conștienți de era COVID-19 în care trăim… că au grijă și se protejează (atât pe ei, cât și pe cei din jur).

Drept urmare poți să rezervi o masă de 4 persoane, iar aceasta trebuie achitată integral în avans. Nu poți rezerva două mese sau doar două locuri. Rezervarea este confirmată doar după achitarea în avans.

Unde se anunță evenimentele și cât costă?

Pentru că, nu-i așa, ai vrea să știi în ce regiune faci incursiunea culinară? 😀

Prima dată anunțăm evenimentul prin Newsletter (îți recomand să te abonezi). După care, zilele următoare, anunțăm pe blogul Personal Cook, Facebook și Instagram.

În ceea ce privește banii. Cu toate că suntem conștienți că o experiență desăvârșită e neprețuită, facturile trebuie achitate. 100 de lei. Iar în acest preț intră aperitivul, felul principal, o băutură de bun venit (sau ce / cum o asociază someleierul) și desertul. Buna dispoziție trebuie să o aduci de acasă (fără ea nu o să poți participa), dar promitem să o accentuăm și noi.

Ne vedem la următorul eveniment marca Personal Cook, da?

P.S. În 11 aprilie 2021 facem o incursiune culinară în China, Chinese taste by Personal Cook @ Secret Garden.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

UNTOLD lansează un NFT

Next Post

Cod discount TEDxCluj

Related Posts