Cu putin ajutor si din partea voastra, e foarte posibil, ca atunci cand mergi la Daniel Berar, si te uiti pe meniu sa vezi la categoria specialitatea bucatarului, cu influente onlineristice, sa gasesti pizza ciulea.ro.
Ce inseamna asta? Pai, Florica ma intreaba daca as fi incatat sa am in meniu’ lu’ berarului Daniel, sus numita pizaa … acum normal ca as fi incantat, si cica, tot ce am de facut, e sa scriu ce ingrediente ar trebuii sa contina aceasta … si aici intervine ajutorul vostru … adica, eu zic un ingredient, si voi trebuie sa ma ajutati, sa imi spuneti urmatorul ingredient.
E ca un fel de jocu’ ala fazan, cu o mica exceptie, ca e mandatoriu, sa lasam loc pentru urmatorul ingredient …
Asadar, sa va prezint cateva reguli:
1. Nu imi place usturoiul … asdar, cine va aduce in discutie asa ceva, va fii banat 😛
2. Sa luati in considerare ingredientele aduse de cei care au comentat inaintea voastra …
3. Sa fie mancabila … adica, sa cerzi in ceea ce scrii 🙂
4. Pizza trebuie sa fie gata pana in data de 18 aprilie .. nu de alta, da atunci o sa vina bucatarii si se uita peste pizza noastra.
Asadar, fara a mai sta prea mult pe ganduri, incep eu (ca asa e frumos) cu prima chestiune:
– aluat, subtire, cu marginile umplute cu branza mucegaita
sa fie cu pufuleti :))
păi eu aș adăuga parmezan, neapărat. șuncă, porumb, ciuperci și desigur ardei iute. restu depinde de voi, dar nici prea încărcată nu-i bine să fie!
– sa contina 4 tipuri de branza : cascaval, parmezan, branza cu mucegai si mozzarella
– sa fie servita neaparat cu sos al pomodoro ( cu busuioc si fara usturoi, of course)
@buburuza: tu tocmai ai creat o Quattro Formaggi …
sa aiba si :-carnat casa picant sau nu
-rosii cherry
eu as mai pune asa: parmezan, sunca, un bacon bun, ciuperci, mazare, rosii, si eventual niste topinguri ciulea.ro 🙂 ceva sosuri pentru o mai buna asezonare 😀
asadar, pana acum:
– aluat, subtire, cu marginile umplute cu branza mucegaita
– parmezan, neapărat. șuncă, porumb, ciuperci și desigur ardei iute.
– 4 tipuri de branza : cascaval, parmezan, branza cu mucegai si mozzarella
– sa fie servita neaparat cu sos al pomodoro ( cu busuioc si fara usturoi, of course)
-carnat casa picant sau nu
– rosii cherry
– un bacon bun, ciuperci, mazare
@Horatiu: topingurile ciulea.ro sunt doar pentru anumite persoane 😀
sau ce ai zice de o pizza cu margini umplute cu branza cu mucegai iar pe deasupra cu salata boeuf?;)
sa fie ceva sos de hrean….
sunculita taraneasca
porumb
oregano
@szili90 recunosc ca e quatro formagi, dar noah asta imi place; ca sa fie mai originala putem sa mai punem si prosciuto crudo si ardei iute murat 🙂
o pizza adevarata trebuie sa aiba doar 3 ingrediente + sos
ooooo, bine ca am deja o pizza calda care ma asteapta pentru ca as fi scapat cateva bale printre taste :))
pana acum, pizza ciulea.ro contine:
– aluat, subtire, cu marginile umplute cu branza mucegaita
– parmezan, neapărat. șuncă, porumb, ciuperci și desigur ardei iute.
– 4 tipuri de branza : cascaval, parmezan, branza cu mucegai si mozzarella
– sa fie servita neaparat cu sos al pomodoro ( cu busuioc si fara usturoi, of course)
– carnat casa picant sau nu
– rosii cherry
– un bacon bun, ciuperci, mazare
– sunculita taraneasca
– oregano
… continuam? … daca da, cu ce?
Aluat, subtire, cu marginile umplute cu branza mucegaita, pomodorri sechi,nuci, busuioc proaspat, ceapa murata, ciuperci.
pana mea. pizza ciulea tre sa fie pe baza de pesti de acvariu.
Si masline. Cateva masline faine, negre.
ce ma esti vamprir ? :)) esti alergic la usturoi :))
eu propun asa: un glont de argint, o cruce, apa sinftita :))
@Corina, face pizza nu face placinta :))
Se fac şi comenzi pe mail?:))