fbpx

Cluju’ … la reducere

Bbeneficiezi de reduceri de pana la 99% … simplu: 1. CUMPĂRĂ VOUCHERUL ÎNAINTE CA TIMPUL REZERVAT OFERTEI SĂ EXPIRE 2. DUPĂ CE OFERTA S-A ÎNCHEIAT, ÎN MAXIM 24 ORE VEI PRIMI VOUCHERUL PE E-MAIL ŞI PE CONTUL TĂU PERSONAL, SECŢIUNEA “CUPOANELE MELE”. DACĂ NU AI PRIMIT VOUCHERUL ÎN INBOX, VERIFICĂ ÎN SPAM BOX 3. PRINTEAZĂ CUPONUL PRIMIT PE E-MAIL ŞI IA-L CU TINE CÂND FOLOSEŞTI VOUCHERUL 4. FOLOSEŞTE VOUCHERUL CONFORM TERMENI VOUCHER

Ce inseamna asta? .. Pai foarte simplu’, pe modelu’ american, daca cumperi de la mine e mai eftin, o aparut (in sfarsit, daca ma intrebi pe mine) si in Cluj, “agentia” de reduceri online 😀 … adica, mai pe scurt, intri zilnic aici (cel mai bine ii sa te abonezi la ei si primesti prin mail tot si toate … dar, poti foarte bine sa ii urmaresti si pe twitter sau facebook) si beneficiezi de reduceri de pana la 99% (ia, stiu, ei au scris in termeni si conditii de pana la 90%, dar iti spun eu, din proprie experienta, ca prima lor oferta o fost o reducere de 99%)

you deal cluj

Asa num’a ca sa va faceti o idee, va spun, ca Radu Neag (ma rog, serviciile lui … sa nu im spuneti ca nu stiti de el … e un fotograf desavarsit) au fost la o reducere de 99%, saptamana trecuta, am mancat la restaurantu’ Hubertus, impreuna cu buburuza,  cu doar 50 de lei … sincer, daca esti din Cluj (sau ai treaba prin capitala studenteasca 😛 ) ar fii mare pacat sa ratezi asa ceva .. numa’ da o geana aici sa vezi ce ai rata pana acum.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Adevaruri…

Next Post

O pizza ciulea.ro va rog!

Related Posts