fbpx

O iubești? Arată-i! Zilnic.

Nu aș vrea să mă dau specialist în relații, simt că în ziua de azi sunt așa mulți specialiști, în absolut toate domeniile, încât nu mai poți să faci nimic fără să apară și un specialist în domeniul respectiv. Prea mulți și prea puțin profesioniști, dacă mă întrebi pe mine. În fine, divaghez.

Stau cu Buburuza din ’99, iar din 2004 suntem căsătoriți și în continuare, dacă discut ceva de ea, cu cineva care nu o cunoaște, îi spun iubita, gagica… prea puțin soția. Nu știu de ce, cred că din cauză pentru că în primul rând îmi e gagică.

Mă mai întreabă unu-altu că dacă s-a schimbat ceva, că dacă e la fel relația. Personal mi se pare o întrebare tâmpită, că doar dacă noi ne schimbăm, nu e normal să evolueze și relația. Toată ideea e să vezi în ce direcție evoluează relația și să te adaptezi ei.

Nu am crezut niciodată într-o relație ținută cu forța. Că ce o să zică oamenii, că ești confortabil cu cel de lângă tine, că ce o să faci acum, că dracu și lacu! Oricine mi-a cerut un sfat legat de relații, de fiecare dată am întrebat: O iubești? Dacă da, luptă pentru relația voastră, dacă nu, despărțiți-vă!

Viața e mult prea scurtă pentru a fi petrecută în compania unei persoane pe care nu o iubești. Cred că cel mai mare păcat pe lumea asta e să-ți trăiești viața în frustrare. Două persoane care nu se iubesc, dar trăiesc împreună, sfârșesc prin a se urî. Sfârșesc prin a-și face rău lor și celor din jur. Asta e credința mea, asta am văzut că se întâmplă în jurul meu.

Noi încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună (nu aș vrea să intru prea mult în discuția asta, dar dacă nu-ți face plăcere să petreci timp cu celălat… e clar că nu trebuie să-l mai petreci, nu aș vrea nici să trecem în cealaltă extremă: să nu mai ai timp deloc pentru tine, totuși, să nu uităm că fiecare dintre noi are propria personalitate) și să nu așteptăm o sărbătoare națională pentru a face ceva împreună.

Uite, acum spre exemplu, de Dragobete, o să mergem la Mesteceni. Motivul pentru care mergem nu este că e Dragobete, dacă aveam nevoie de un astfel de motiv, cu siguranță mergeam și de V day. Nu, motivul pentru care mergem este meniul. E un meniu special, pe care nu-l găsești în restul timpului.

Asta am vrut să vă spun: iubiți-vă și arătați-vă că vă iubiți, zilnic, cu gesturi mici, cu gesturi mari, dar niciodată cu gesturi care nu vă fac plăcere.

Bonus: De ce iubim


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Slană Fest

Slană fest – un omagiu adus acestui aliment de bază

Next Post
Slana Fest 2018

#SlanăFest 2018, gânduri după eveniment

Related Posts