fbpx

Taiatu porcului

Nu am mai participat la acest eveniment de foarte, foarte mult timp.

Anu asta chiar am vrut sa merg, sa-mi amintesc de replica macelarului: S-o tocit cutitu’, ia adu’ un paharel de tuica sa-l ascutim. Sa-mi aduc aminte cat eram de ingrozit cand il injunghia, si eu fiind barbatu casei, trebuia sa-l tin de picior, sa-mi aduc aminte cum imi intorceam capul. Sa-mi aduc aminte cum eram singurul copil din toata Baia de Aries care nu manca (inca nu mananc) soric, ureche si/sau coada.

Sa-mi aduc aminte cum bagam apa la spalatu matelor (cand eram coptil mic). Sa-mi aduc aminte cum imi pregatea mama creierul prospat. Sa-mi aduc aminte gustul tocanii facute din carne nescursa, sa-mi aduc aminte de mirosul caltabosului care se fierbe afara, intr-un butoi la foc molcom de  lemn.

Sa-mi aduc aminte de cum se baga porcul in casa, sa-mi aduc aminte de transarea carnii in frig, sa-mi aduc aminte de selectarea carnii pentru carnat, sa-mi aduc aminte de preparerea slaninii. Sa-mi aduc aminte de petrecerea de dupa!

Anu asta, ai mei au cumparat porcul fara sa ma anunte, de aici si tentativa telefonului dat de tata.

Dar nu e nimic pierdut, faptul ca ai mei au taiat porcul, nu inseamna ca nu pot sa particip in continuare la un eveniment de genu asta, pentru ca TVdece impreuna cu Andrei Crivat organizeaza WWWParty, la care eu si buburuza am fost invitati sa participam 😀

Da, sambata dimineata mergem la Cabana Motilor, taiem un porc, mancam pomana, bem o tiuca de incalzire si duminica dimineata ne intoarcem, cu forte dobandite dupa aceasta iesire extraordinare, sa fim Nepoti de Craciun!

#wwwparty este un eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: Siemens, Lumea lumânărilor, Ursus, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica. #wwwparty este un eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: Siemens, Lumea lumânărilor, Ursus, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Un telefon sinistru

Next Post

Sunt un special!

Related Posts

Prima zi de scoala

Ieri … nu azi! ambuteiaj in trafic florarii ramase fara marfa mijloace de transport burdusite precum castravetii in borcan plozi in uniforme parcari supraaglomerate fum, injuraturi, pe strada parinti emotionati
citește mai mult