fbpx

O arunci?

Ma, pe mine ma doare sufletul ori de cate ori sunt nevoit sa arunc ceva mancare. Serios! Si problema mare e, ca odata cu venirea verii, sunt nevoit, din ce in ce mai des, sa recurg la aceasta metoda de curatire a frigiderului, camarii, beciului…

Nu din cauza ca-s zgarcit ma doare sufletul. Nu zic ca nu-s zagarcit. Cumva, de cate ori sunt nevoit sa merg la gunoi cu mancare, imi vine in minte imaginea asta si ma simt vinovat ca recurg la acest lucru!

Pana mai ieri, aruncam totul, fara sa stau pe ganduri. Daca cumparam un pepene rosu si nu imi placea, il aruncam. Nu mai stateam pe ganduri. Nici macar nu ma ducea capul sa-l pun intr-o punga si sa-l dau de pomana. Nuuuu. Direct la gunoi cu el!

Acum, ca am mai crescut, am inceput sa caut tot felu’ de retete, astfel incat sa nu fiu nevoit sa mai arunc din mancarea care e pe punctul de a se strica, sau din cea care nu ma satisface pe deplin (v-am spus ca eu mananc de placere, nu de foame… deci, trebuie sa fie buna cand o mananc).

Cu fructele, spre exemplu, daca-s rele, in sensu’ ca gustul lor e unu vag, de obicei le pun in storcatorul de fructe si fac suc. Cumva, simt ca sucu dintr-un pepene rosu, acru, e mult mai dulce decat penele in sine… Si daca mai am prin cosul de fructe si un kiwi, sau o portocala… I pun doua cuburi de gheata si mi-am scos un super suc de vara!

ciulea.ro

Prospat, rece, facut cu mana mea – fresh de pepene rosu!

Voi?


1 comment
  1. Eu de obicei pun mancarea care e pe cale sa se strice separat, si daca gasesc ceva homelessi pe langa ghena de gunoi le-o dau lor. Daca nu, o vars pe jos, sa manance animalele, dar niciodata nu o arunc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cateva reguli de bun simt pentru biciclisti

Next Post

Is cel mai tare din parcare!

Related Posts