fbpx

BeardIn POKER Tournament

Frații mei bărboși de la Beard Brothers nu stau o clipă și asta nu din cauză surorilor de la The Sisterhood. Serios, nu mai dați vina pe fete, că săracele de ele nu stau nici o clipă, și pe lângă asta toată lumea știe că în spatele unui frate bărbos stă o soră… frumoasă! Mda, e timpul să mă las de scris tâmpenii și să trec la lururile serioase… că și frații și surorile mele asta fac.

BeardIn POKER Tournament

Organizează tot felul de acțiuni pentru strângerea fondurilor necersare achiziționării unui autoturism care sa fie transformata in taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

Beardin poker tournament, este următorul eveniment pe care îl organizează bărboșii duminică, 13 martie 2016, începând cu ora 16 la Rounders Poker Lounge (Regele Ferdinand 22-26, Magazinul Central et. 4, Cluj-Napoca)

12 mese, 10/10 jucători, Buy-in 100 lei, Rebuy 100 lei – nelimitat, intrare liberă în club.

Pentru organizare, barbosii au dat mana cu Rounders Poker Lounge. Rounders Poker Lounge Cluj Napoca este cel mai mare club de poker live din Transilvania si unul dintre cele mai apreciate cluburi din tara. Este un loc elegant in centrul orasului, unde se organizeaza turnee de poker si jocuri de cash. Se pune accentul pe eleganta si profesionalism, oferind jucatorilor un loc placut de petrecere a timpului.

Jucatorii isi pot pregatii strategiile de Texas Holdem, scoate toti asii din maneca pentru un memorabil tournament cash game, placut si relaxant!

Premii:

  • Locul 1: Un city break in valoare de 400 de euro
  • Locul 2: Un abonament Electric Castle
  • Locul 3: 2 Voucere Salt cu Parapanta

Primii 10 primesc cate un abonament full, pe o perioada de 3 luni, la Gimmy si cate o sticla de Jameson – Cornel Hoza, președinte BB

Înscrieri:


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Tintag – nimic nu mai e pierdut!

Next Post

Avariile auto, manual de utilizare

Related Posts