fbpx

No, me’m azi?

No bun, dupa multe da multe zile de lucru’, am luat decizia cu buburuza sa mem in concediu. Dat fiind faptu’ ca nu am gasit nimic pe last minute, ne hotaram sa mem cu amici nostrii, familia glg, in Muntenegru’.

Zis si facut, ne punem noi bagajele in ordine, ne apucam de pregatit pe marcel… Il sun pe un alt pretin si il intreb daca stie sa il invete pe marcel drumu’ pana in Petrovac …el zice hai ba, ca il invat io. No’ bun, la ora 22 ma duc la el, ca o zis ca iun 5 minute il invata … dupa 40 de minute, ii spun ca io’ ma duc, nu de alta, da maine ma trezesc (ca sa nu spun scol) de dimineata ca plec in concediu ma, tu treaba ta, joca-te cu marcel cat vrei, da pana maine la 5 (cinci ma, nu 17) sa mi’l aduci ca sa il pun icona pa parbriz, si sa il aud holaind cu “pe urmatoarea strada virati brusc la dreapta” … bine? … ca draqu te-o pus sa imi spui ca il poti invatat in cinci minute tata harta Muntenegrului!

No’ bun, pa la 23 fara ceva, ma suna pretinu’ ca l’o invata, ca defapt memoria lui ii fufu, da ca o schimbat’o el … io’ ba mersi, mare domn, ai reusit in o ora si ceva sa ii speli creieru’ la marcel, mare domn… oricum, sa imi amintesti sa nu mai vorbesc cu tine, nu de alta da…plm, poate te apuci de psiholojit si cu mine…in fine, la unspe jumate, ma pun linistit in pat, alaturi de buburuza mea, si ii spun: no’ hai la somn, ca maine am de condus mult!… mem in concediuuuuuuu! ieeeeee uaaaaaa!

Pa la doispe si ceva noapte imi suna telefonu’ (mesaj), ma uit la el, era de la fratele buburuzei care isi facea griji ca nu il rezolvasem pa marcel, si daca nu il rezolvam nu mai plecam … (io presupun ca problema asta era… ca nu mai plecam 😀 ), in fine, ii dau replay la mesaj, ii spun ca e in ordine, imi pun din nou capu’ pa perina, ca plm, ii tarziu, io maine dimineata ma trezesc, am de condus … Dupa 10 minute, iara se aude ca primesc un mesaj, io nimic, nici un semn, deja eram nervos, buburuza, imi spune sa ma uit, io, incapatanat, zic ca nu, ca doar ii fratet’o cu ceva mesaj de bine, nu ca uita-te … ma uit … si stupoare, mesaj de la familia glg: problema cu masina! Futui si bagamia’s cum plm sa fie problema cu masina la 12 noaptea, inainte de a pleca?… cum? Il sun, imi spune ca e fufu un furtun de plm de sistem de incalzire, si ca nu e mare lucru, da sa ii fufu de mecanici, ca asti nu lucra non stop ca urgentele, si ca numa maine dimineata dupa 8 putem rezolva!

Asa ca, ii spun la buburuza noua veste, plin de nervi ma duc la jamu’ din bucatarie, trag o pipa, ma duc la baie, fac ce am de facut, si ma pun in pat, cu nervii intinsi la maxim … plm trebuia sa ajung devreme in Belgrad ca sa pot sa il vizitez… nu la 9 seara cand am ajuns io, din cauza ca dimineata nu am plecat la 8, ci undeva pe 12 sau 13 … si cu patru fumatori in masina, care fuma dupa cum il taia capu’ (a se intelege ca nu meream mai mult de 30 de minute fara sa oprim pentru pauza de tigara) Oricum, important o fo’ ca am ajuns (cu chiu cu vai) la destinatie.

hotel orasac belgrad


8 comments
  1. ca in fiecare dimineata (cand scrii cate ceva nou pe blog) primesc pe mail notificarea. deschid, citesc si zic: futui! ni la asta! iar merge in concediu! bine-i mere! apoi casc ochii mai bine si imi dau seama ca sunt amintirile de la muntele negru 😀

  2. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea “Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul “jocuri noi”

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

    alina2006sm@yahoo.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Strada nu e tomberonu’ tau…

Next Post

Playback

Related Posts

Iubiforti

12 gogosari rosu mari 12 ardei mari 2 buc hrean 2 buc telina mare 6 ardei iuti 1litru suc de rosii gros. Toate se dau prin masina tocat carne. Se adauga 100g zahar si 100g otet se fierbe jumate ora ce ai dat prin masina carne dupa care se adauga otetu si zaharu si sare dupa gust. Se pune in borcane si se dustulesc 45min.
citește mai mult