fbpx

Cum a fost pe transalpina

De drum, v’am spus aici ca o fost foarte bun, asa ca nu o sa mai marsez pe aceasta idee, si am sa va spun de cazare.

Bai, cazarea, nu ma plang, a fost ok, camerele curatele, baia acceptabila, aveam gratar in curte, e relativ aproape de soseaua principala, dar … pardon, DAR, proprietaru’ e, sau cel putin cand am fost eu, a fost un ahtiat dupa bani!

Deci e imposibil sa ceri 5 lei din orice pozitie … asa m’o scos din sarite cu cei 5 lei ceruti pentru orice, ca la final, cand am plecat, am vrut sa merg la el sa ii dau 5 lei, si sa ii spun la revedere … asadar, nu va recomand Cabana Sena din Ranca … sunt mult prea multe de unde sa alegeti, incat sa se merite sa mergeti la un asemenea om!

Mancarea, bunicica si relativ ieftina … adica, nu ma pot astepta ca in varfu’ muntelui, la restaurantu’ unui hotel de 4 stele, sa gasesc preturi de Baia de Aries. In schimb, nu au fost nici exorbitante … ca si in Cluj … o ciorba pana in 10 lei, si o ceafa in jur de 17 lei, cafeaua ce era mai scumpa, nu am inteles de ce era 7 lei … in fine. Personalul a fost amabil. Cu toate ca noi am anuntat patronii localului ca o sa venim 50 de oameni infometati, susnumitii nu au binevoit sa suplimenteze personalul, si prin urmare, unii dintre noi, am fost nevoiti sa asteptam mai bine de 2 ore dupa comanda … da ma rog, asta o trec pe minus la conducere, si nicidecum la servire … pentru ca, ma repet, tantiuca o facut tot ce era omeneste posibil … nu e usor sa servesti 50 de plozi … ca adevaru’ e ca sa ne’am comportat.

Asadar, cazarea si mancarea cele doua componente importante dintr’o escapada, sunt cu un mare minus rosu …. si evident din cauza patronului roman … hai sa nu generalizez, ca nu e frumos, din cauza conducerii. Componenta pozitiva, este, paradoxal data de catre statu’ Roman, si anume drumul e o bijuterie, si sa nu uitam motivu’ principal pentru care mergem la Ranca … si anume peisajul:

Dar sa nu uitam ca fara prieteni adevarati, cei care te fac sa te simti bine, indiferent de vremea de afara, nu ai cum sa te simti bine (bloghita e de vina!).

Ca si concluzie, pe transalpina a fost bestial, am avut parte de o super escapada, alaturi de buburuza mea, am avut parte de niste super peisaje, de niste super oameni, care intre timp mi’au devenit prieteni …. apropo, tu vezi partea plina a paharului?


9 comments
  1. da…faza cu 5 lei a fost fantastica… apoi am mai fost povestea cu prosoapele…”daca faceti dus sa nu folositi prosoapele, sa iesiti asa ca va uscati, doar sunteti la munte”…teribil

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce am castigat

Next Post

Am cunoscut’o pe COCO

Related Posts