fbpx

Strada nu e tomberonu’ tau…

O prostie mai mare nici ca putea sa inventeze ala cu reclama pulpii la … aaa… la ce draq o fi. Pai, in primu’ rand, domnu’ nu o luat in calcul urmatoarele:

1. Strada e a lu’ tata … prin urmare nu imi spui tu mie sa nu imi arunc scrumiera pe jam din mers (a se intelege ca in scrumiera nu sunt mucuri de la tigara mea, ca io nu is asa de prost incat sa imi fac singur mizerie in coaja de masina la care nu am bani de benzina, si ma plimb numa pe pante la injosu … nu, da am plimbat pe un amic –ca nu il pot numiii pretin – si ala s’o dat domn, si mi’o scrumat in scrumiera)

2. Numa’ cat am iesit de sub rejimu’ comunist – faptul ca au trecut 20 de ani, nu inseamna ca am avut timp sa ma dezmeticesc … e normal sa imi trebuiasca coaje de masini cu renume, gen Audi, BMW … orice, numa dacie sa nu fie … ca doar ce… is io prostu’ satului, care are masina romaneasca? … mai bine imi iau o coja din ‘70, da pa care sa scrie ceva intr-o limba straina … ceva ce are nume de tigan, o Mercedesa e perfect, si ma plimb de la Ana la Caiafa … chiar daca imi mai pica cate’o bucsa pa drum! si chiar daca sunt nevoit sa circul cu o cisterna de motorina si una de ulei in spate…

Si pe langa asta, bai fraiere, vreau sa iti spun ca io mi’s si ecologist, pai daca tat cumpar saci din aia de gunoi, si arunc gunoiu acolo, api nu crezi ca e o prostie cat caru’? … Ba, gunoiu meu e biodegradabil (nu te asteptai sa cunosc un asemenea cuvant!), pe cand sacu’ tau … ie nasoale ma, ii trebe zeci de ani … asa ca, io’mi arunc punga de hartie, in care o fo’ covrigu’ ala de 1 leu (ca in conditiile actuale, trebe sa manc ceva inainte de a merge la restaurant sa ma dau mare) direct pa jam, o sa aterizeze la un fraier pe parbriz, asta face accident, si uite asa , nu numai ca nu am poluat pamantu asta cu punjile voastre de plastic, da’ am scapat si tara asta de inca cel putin doi fraieri care mergeau pe drum regulamentar!

Un mic sfat celor din domeniu ics: cand faceti o reclama, luati in calcul si ciobanismu’ poporului … numa zic …


11 comments
    1. Daniel, la mine in masina nu se fumeaza, dar… iara… in povestre eu nu sunt protagonistu’ principal.
      Imagineaza-ti ca m-am dat de 3 ori peste cap, m-am transformat intr-o musca, si m-am pus pe capul protagonistului principal, picioarele le-am infipt in neuronu’ lui, pentru a avea acces si la gandirea lui. Si aceasta experienta v-am redat-o 😉

  1. Sincer nici mie nu-mi place sa se arunce dn masina diverse chestii. Tocmai de aia, locul din dreapta al masinii de serviciu este plin de cutii, mucuri de tigara, ambalaje. Si cand ajung la un tomberon le-am aruncat. Oricum, Bucurestiul s-a mai potolit in ultima vreme, cred ca li s-a urcat simtul civic la creier.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ca tat o venit frigu’

Next Post

No, me’m azi?

Related Posts

Workshop in cadru’ TIFF 2011 sustinut de THOMAS MAI

Thomas Mai este cunoscut pentru experienţa sa în acest domeniu, ţinând prelegeri şi oferind consultaţii pe teme de finanţare, marketing, distribuţie de film şi New Media în întreaga lume. A ţinut prezentări la 19 workshop-uri din jurul lumii. Thomas a fost sales agent timp de 14 ani, perioadă în care a vândut filmele realizate de regizori precum Lars von Trier, Lukas Moodyson, Thomas Vinterberg şi mulţi alţii. A produs 4 lung metraje: The Eighteenth, Possessed, Don’s Plum, şiOne Point O, fiind recompensat cu numeroase distincţii. Thomas a fost managing partner şi producător la Klondike Film între 1996-1998 şi CEO al Trust Film Sales între 1998-2000. Între 2000-2004 a fost managing partner şi producător la ZentAmerica şi CEO Katapult Film Sales din Los Angeles între 2004-2006. Între 2006-2009, a condus departamentul New Business la TrustNordisk.
citește mai mult