fbpx

Libertatea a pierdut un proces, dar asta nu înseamnă că și-a învățat lecția!

Mai țineți minte când ziarul Libertatea a publicat pe prima pagină o știre falsă despre Cristian Gog? Toată lumea s-a inflamat atunci și l-au încurajat pe Gog să nu lase așa această întâmplare, să dea un exemplu, să se lupte cu balaurul astfel încât la finalul bătăliei celelalte șopârle să se gândească de două ori înainte de a scrie o știre nefondată.

După un proces lung și anevoios, judecătoarea i-a dat câștig de cauză lui Cristian Gog, arătând lumii întregi că dacă scrii o știre falsă justiția te va penaliza.

Iar acum, la niciun an după ce au pierdut și au plătit, Libertatea scrie asta despre Adi Hădean

Libertatea despre Adi Hădean: L-au zbuart pentru că a fost insubordonat

Sper din suflet ca Adi să nu lase lucrurile așa. Știu că nu e ușor, știu că nimeni nu are chef de un proces de câțiva ani. Știu!

Dar totodată mai știu că dacă oamenii nu luptă să-și apere drepturile, șacalii ne vor devora în timp ce ne bate inima. Sper din suflet ca judecătorii să ia în considerare istoricul știrilor neverificate. Totuși, era atât de simplu de dat un amărât de telefon.

Update:

Cineva mi-a atras atenția că s-a mai publicat o știre între timp.

Poate că cineva ar trebui totuși să se autosesizeze…


2 comments
  1. Pai asta-i adevarul: Hadean nu mai face parte din juriul MC. Ce nu-ti bate? Unde nu-ti iese calculul? Tu esti genul de om care se supara si daca-i dai buna ziua pe strada si ameninta cu procese. Las-o asa. Daca esti atat de sensibil si usor de afectat, poate ca nu ti-ai ales bine locul in care sa-ti petreci timpul (ma refer aici la internet). Internetul si media sunt si vor fi mereu pline de rahat. Daca nu te duce mintea sa ridici capul deasupra si sa te uiti dincolo de el, e nasol, ca-ti intra-n gura. Lasa lucrurile cum sunt, nu mai instiga si tu, ca sunt destui de astia. Nu mai e nevoie de si mai multa ura-n lume.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #008: Cum să-ți setezi Facebook Instant Articles

Next Post

Hai să Catch A Smile Day împreună!

Related Posts