fbpx

Libertatea a pierdut procesul cu Gog!

Mai țineți minte când cei de la Libertatea l-au acuzat pe Cristian Gog că a plecat de la o terasă din Mamaia fără să achite nota de plată?

Libertatea_Gog

Asta în condițiile în care s-a încercat să se discute cu ei. Li s-a spus că ce spun ei în știrea aia nu este adevărat și că ar fi drăguț din partea lor să publice o dezmințire… drept răspuns au publicat pe prima pagină și pe print, fix știrea aia. Asta în condițile în care li s-au trimis dovezi prin care încercam să-i trezim la realitate.

După un proces destul de lung și nelipsit de… picanterii, s-a primit decizia. O decizie favorabilă, cum era și normal, pentru Cristian Gog, cu toate că nu a fost chiar ce s-a cerut (o dezmințire era frumoasă, dar e OK și așa)

Screen-Shot-2016-01-26-at-10.20.59

Faptul că i-a fost blocat contul de Facebook tabloidului Libertatea de către rețeau de socializare este doar un bonus.

Intersant și de urmărit este faptul că Mirela Dinică, jurnalista care a scris articolul defăimător la adresa lui Gog, dată afară de către Ringier România, a dat în judecată fostul angajator (“Din punctul meu de vedere este o concediere abuzivă, neconformă cu codul muncii. Decizia mi-a venit acasă prin executor judecătoresc, când eu mă aflam în concediu medical, fapt care este ilegal potrivit codului muncii”).

Primul pas a fost făcut! Mă gândesc că de acum ”jurnaliștii” se vor gândi de două ori înainte de a publica articole neverificate, sau, Doamne ferește, rău intenționate!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gânduri de la un pasionat de cinematografie după filmul Usturoi

Next Post

ClujLife Community Conference #2

Related Posts