fbpx

Nasterea unui criminal in serie! (7 pasi simplii)

E o zi de miercuri linistita, soarele arde pe cer, pasarelele ciripesc pe streasina, muzica se aude in surdina, la birou’, cand, fara nici un motiv anume, au loc urmatoarele succesiuni de evenimente, ingredientele necesare nasterii: 1. Se aude din zbor un anunt (asta) 2.Se incepe cu entuziasm cautarea unei stiri, ceva despre cele spuse anterior, si se gaseste un singur link (asta)

E o zi de miercuri linistita, soarele arde pe cer, pasarelele ciripesc pe streasina, muzica se aude in surdina la birou’, cand, fara nici un motiv anume, au loc urmatoarele succesiuni de evenimente, ingredientele necesare nasterii:

1. Se aude din zbor un anunt (asta)

2.Se incepe cu entuziasm cautarea unei stiri, ceva despre cele spuse anterior, si se gaseste un singur link (asta),

3.Ne entuziasmam si mai tare la citirea textului:

[…] Parteneri în cadrul Festivalului Îngheţatei vor fi: Algida, Napoca, Alpin, Gelateria Aragonese, Cofetăria Pralina, Betty Ice şi Asociaţia producătorilor şi distribuitorilor de îngheţată, precum şi alţi producători mai mici de îngheţată. […]

4. Se manifesta entuziasmu’ in public (dovada), se misca din picior pana la ora 17 cand se iese de la birou

5. Se da intalnire cu buburuza, si se ajunge in Piata Unirii, faimoasa piata cu placuta, unde, printre altele are loc si festivalul inghetatii:

festivalul inghetatii

Poza furata de aici

6. Se ajunge la locul cu pricina, se da checkinu’ de rigoare, si

7. Ceva in interior plesneste’.


11 comments
  1. eu aseara am trecut pe acolo cand am venit de la faculta. Era praf ceva copii dansau pe scena si bunicii lor ii aplaudau… in rest, nimic.
    Epic FAIL ca si eventu cu stropitu :)) tot din unirii

  2. pa ida, ca pe pretinii ce iti spun ca nu-i chiar asa extra-mega-nemaipomenit nu ii crezi!!!!
    PS Si nu sunt aia 4 producatori pe care ii pomeneste in comunicat??? “Si multi altii”… ce te asteptai sa fie? Ca daca ii stiau le dadeau numele 😉

      1. si acum luand realitatea in piept, cati producatori de ingetata exista prin zona? Cine sa vina? Primaria sau cine a organizat nu poate aduce cu forta pe cineva. Le pune la dispozitie spatiul (gratuit probabil) promovarea si aia trebuie doar sa isi puna taraba sa vanda.

  3. .ro, FYI inghetata din coltul dreapta sus al Pietei Unirii, cum stai cu fata la fata calutului (:)) e geniala!!! revin cu nume/firma dupa-masa, aseara imi era usor incetosata privirea 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Defensive drive

Next Post

Presa din ziua de azi

Related Posts