fbpx

Iubiforti

12 gogosari rosu mari 12 ardei mari 2 buc hrean 2 buc telina mare 6 ardei iuti 1litru suc de rosii gros. Toate se dau prin masina tocat carne. Se adauga 100g zahar si 100g otet se fierbe jumate ora ce ai dat prin masina carne dupa care se adauga otetu si zaharu si sare dupa gust. Se pune in borcane si se dustulesc 45min.
reteta iubiforti (UB40)
reteta iubiforti (UB40)

La cerera publicului si avand in vedere ca e sezonu’, m’am dat peste cap, precum greucenu’, si am facut rost de reteta picanta, a verisoarei zacuscai’, supranumita iubiforti (UB40)

  • 12 gogosari rosu mari
  • 12 ardei mari
  • 2 buc hrean
  • 2 buc telina mare
  • 6 ardei iuti
  • 1litru suc de rosii gros.

Toate se dau prin masina tocat carne. Se adauga 100g zahar si 100g otet se fierbe jumate ora ce ai dat prin masina carne dupa care se adauga otetu si zaharu si sare dupa gust. Se pune in borcane si se dustulesc 45min.

Sa aveti pofta, sa sa imi spuneti daca va place!


5 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Denumire

Next Post

OK, e gratis, dar …

Related Posts

Una scurta de banci

In schimb, am sa va spun ca am o nedumerire mare cat casa poporului, si anume de ce dracu or acceptat bancile sa se achite facturile de gaz, curent, telefon, internet si dracu mai stie ce serviciu de importanta maxima, la ei in caserie. Adica, plm, nu’i suficient ca sunt o gramada de oameni (clienti) care refuza din varii motive sa isi achizitioneze “modulul” de internet banking … asta presupune ca cel putin pe sfarsitu’ lunii (adica undeva in juru’ datei de 25) e plin ochi in aproape orice sucursala de prin oras (a se intelege ca pana in 25 trebuie duse OP’urile cu biru’ la stat).
citește mai mult