fbpx

Hai sa facem sa fie bine

Stiu ca azi e Vineri, stiu ca picioarele ne danseaza sub masa la gandu’ ca imediat iesim din tura, si incepe weekendu’, stiu asta, ca si io ma gandesc la fel .. imediat ma duc acasa, balotez ceva, un dusulet, o cafeluta si apoi tusti la meci (va spuneam io ca am ajuns in finala la cupa presei), si dupa meci, speram sa mergem sa sarbatorim pe undeva victoria 😀 … DOAR, ca unii dintre noi nu sunt asa de norocosi …

Va povesteam eu prin octombrie anu trecut, de un caz aparte, Zolty din Bogata (de langa Turda, judetu’ Cluj), ei bine, anu trecut cu donatiile stranse, si cu timpu’ favorabil, s’o reusit o parte din proiect.

Acum, povestea a fost reluata, cu forte proaspete, si obiective clare:

 Anul acesta vrem să-i consolidăm fundaţia casei, iar în toamnă să-i mai izolăm măcar încă o cameră.

Si, bineteles, ca pentru asta e nevoie de bani. Eu nu am sa va spun ce sa faceti, in schimb, am sa va spun ca eu, azi (da, am asteptat pana am avut si eu un leut) am donat in contu’ RO14INGB0000999900198927 titular de cont Attila Ilyes deschis la banca ING.

Suma este irelevanta, pentru ca, eu unu ma conduc dupa principiu: din putin cu voie buna, si leu cu leu face suta. Asa ca daca ati zis ca nu donati, pentru ca 100 de lei, sau 10 lei sunt bani de nimic, vreau sa va pun la un calcul simplu: daca doar 100.000 de oameni ar dona 10 leuti, Zoly ar avea casa consolidata … asa ca, hai cu mic cu mare, sa donam ce si cat putem!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. June 23, 2011

    […] ma depaseste gandirea, sau lipasa de gandire a lui .. serios … hai sa il luam exemplu’ pe Zolty (si el e imobilizat intr’un scaun .. bine, el are mai multe probleme, dar nu discutam acum de […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.