fbpx

Presa din ziua de azi

Ei bine, nu stiu in ce masura sunteti la curent cu faptu’ ca in Cluj, are loc cupa presei, si prin eforturile depuse de fostu’ mare jurnalist a Clujului Tibi Farcas, echipa castigatoare de la Brasov, si’a gasit un loc in aceasta mirifica competitie … comeptitie fara o miza materiala … o competitie faina, pornita relaxant, sa scoata oamenii din presa pe stadion la o minge, si apoi la o bere … ca pana la urma asta inseamna orice competitie la acest nivel, totul se reduce la socializare … vorba aia, mai bem si noi o bere impreuna!

Cred ca sunteti de acord cu mine, cand spun ca un articol din can-can, libertatea sau dracu mai stie ce ziar de scandal nu poate fi numit opera jurnalistica, si totodata, autoru’ lui nu poate fi numit ziaris/jurnalist.

Dar,(poate ca ar fi fost mai indicat sa scriu cu majuscule acest dar) de la angajati ai TVR si/sau PRO Sport, ai asteptari, fiindca because, ii incadrezi in sus numita grupa, categorie, clasa muncitoare.

Ei bine, nu stiu in ce masura sunteti la curent cu faptu’ ca in Cluj, are loc cupa presei, si prin eforturile depuse de fostu’ mare jurnalist a Clujului Tibi Farcas, echipa castigatoare de la Brasov, si’a gasit un loc in aceasta mirifica competitie (apropo, maine de la orele 21, la terenurile de la USAMV are loc finala, si da, noi o jucam 😀 )… competitie fara o miza materiala … o competitie faina, pornita relaxant, sa scoata oamenii din presa pe stadion la o minge, si apoi la o bere … ca pana la urma asta inseamna orice competitie la acest nivel, totul se reduce la socializare … vorba aia, mai bem si noi o bere impreuna!

Ei bine, susnumitele echipe TVR si Pro sport, au reusit ieri, sa faca un scor favorabil ambelelor echipe … doar ca, in termeni populari aceasta actiune, poarta numele de blat … si nu e spus asa in van, nu nu, o comisie a evaluat cele intamplate, si a concis ca a fost un non-combat, prin urmare, a dat un 0-3 pentru ambele echipe (pe scurt au pierdut ambele echipe cu 3 la zero).

Nu asta ii problema mea, ci faptu’ ca intr’o asemenea competitie, fara miza (pana la urma, daca nu pui in calcul orgoliile personale), acesti oameni, care isi castiga painea din nobila (cel putin odata) meserie de jurnalist, au reusit sa faca asa ceva.

Sincer, eu, daca as avea o functie de conducere in una din cele doua institutii, i’as chema pe cei care au luat parte la acest complot, cel putin la o evaluare psihologica … pana la urma eu trebuie sa vad ce are de gand angajatu’ meu sa faca … adica, e in stare sa denatureze adevaru’ doar pentru a beneficia el de pe urma lui?

Sincer, vi se pare normal, ca un jurnalist sa recurga la un asemenea gest? Fix aia, care blamau ca se fac blaturi in competitiile nationale … ei sa faca asa ceva? Sunt socat, sunt socat, ma repet, pentru ca e o competitie fara miza … pur si simplu jucam de placere, sau cel putin asta stiu eu.

Si acum, nu ca ar trebui sa se faca o stire din asta, dar eu am cautat ceva de blatu’ sus amintit, si nu am gasit nimic, in afara de o mentiune aici si aici, nu credeti ca ar fi fost interesant sa se scrie acest lucru … sau se menajeaza “jurnalistii” intre ei?


10 comments
  1. Lasa Ciulea nu iti bate capu… l-ai nimerit pe Mr. Valsan drept la tinta.. de aia s-a ofticat.
    Mie imi place demersul Guerrilla pentru o Limba Romana curata fara “Foarte tare Frate” si “Ne combinam la .. orice” si altele asemenea..

    Hai noroc !

  2. Si da, Badea nu ar trece examenul ala Psihologic de care ziceai mai sus… Badea ar fi etalonul inferior :)))) .. Nici macar nu ar scrie “Asa Nu” cand ajungi la etalonul Badea ar scrie “Vai de tine” …

  3. Blat, comisii… ha ha. Tu vorbesti serios? E haioasa chestia. Poate ziaristii aia asa s au distrat ei. Nu vad nimic imoral. Poate-s prieteni si nu vroiau sa mearga altii in semifinale. Mare lucru…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Nasterea unui criminal in serie! (7 pasi simplii)

Next Post

Hai sa facem sa fie bine

Related Posts