fbpx

Hai sa punem si noi mana!

In fiecare dimineata, cand imi beau cafeaua si io ca tat omu’ binecuvantat de soarta cu o familie de invidiat, cu un acoperis deasupra capului, cu tate membrele la locu’ lor (bine, capu’ am inteles de la pretini ca nu e tare bine, si tata imi mai zicea cateodata ca daca nu il aveam imi ploua in gat),… no in fine, dupa cum va spuneam in fiecare dimineata cand imi savurez cafeaua, ma pun sa il citesc pe groparele  … ca no’ are el un fel de a ma bine dispune . Numa ca ieri, in loc sa ma binedispun, groparu’ ne aduce la cunostiinta de povestea lu Zolty.

In fine, m’o pus pa ganduri, si am dat curs provocarii …

Am iniţiat o chetă în rândul onoratei cooperative la care prestez, şi acum iniţiez o chetă şi online. Vrem să strângem bani pentru a-i consolida şi izola casa lui Zolty, înainte ca să fie prea târziu. Pentru asta vom avea nevoie de ceva bănuţi, pe care vă rog frumos şi respectuos să-i donaţi! De la voi mai puţin, de la Dumnezău mai mult. Aveţi următoarele variante:

 • virament bancar în contul Groparelui, pe numele BĂZĂVAN RADU VALENTIN, cont RO87INGB0000999900415087 deschis la ING Eroilor, Cluj (în RON) – pentru acoperirea cheltuielilor legate de consolidarea şi (sperăm) izolarea casei; dacă rămân bani, Doamne-ajută! că Zolty, săracul, când l-am sunat vineri să-l întrebăm cu ce-l putem ajuta, o zis că Doamne, Dumnezeule, că nu există biţi suficienţi pe Internetul ăsta ca să vă fac o listă cu ce-mi trebuie!
 • virament direct în contul lui Zolty – EGYED PETRU ZOLTAN, Conturile bancare: cont în RON – RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118 sau cont în EURO – RO33 RZBR0000060010019123, deschise la RAIFFEISEN BANK sucursala Turda (BIC/SWIFT: RZBRROBU), titular de cont: EGYED PETRU ZOLTAN. Zsolty îşi va cheltui banii cum crede el de cuviinţă.zolty Dacă doriţi să luaţi legătura direct cu Zolty, adresa lui este: STR. ATELIERULUI  NR. 50, LOC. BOGATA, COM. CALARASI, JUD. CLUJ, COD POŞTAL 407131, Tel 0743 622 372,e-mail zoltybogata [at] yahoo punct com, blog http://zoltybogata.wordpress.com. Cred că apreciază dacă primeşte ustensile de bucătărie, haine, pături, aparate de uz casnic – pentru mai multe detalii vă invit să luaţi legătura direct cu el.

Cum mai puteţi ajuta:

 • muncă de voluntariat – în a doua jumătate a lui noiembrie, după ce vom fi strâns (sperăm) suficienţi bani, o gaşcă de ficiori de la firmă vrem să ne deplasăm într-un weekend acolo şi să prestăm la şantier, ca să nu ne coste şi manopera. Dacă sunteţi inginer de construcţii şi doriţi să faceţi o faptă bună, vă asigurăm transportul şi o bere moca daca veniţi cu scule şi/sau cu know-how. Oricine doreşte să ia parte la activitate este binevenit – asigurăm transportul şi un grătar la faţa locului, ca să avem puteri.
 • dacă sunteţi depozit de materiale de construcţii – donaţi şi voi o cărămidă, un sac de ciment, o găleată de mortar şi Groparele vă oferă reclamă moca pe blog.

Rog şi alţi bloagări din Cluj să popularizeze acest caz, căci de ce nu. No… ne băgăm?

Deci e cat se poate de simplu’ … io unu o sa ma duc sa pun umaru’ la Bogata. Si fac apel, pe aceasta cale, nu doar oameniilor din Cluj, ci tuturor celor care ma cititi si aveti un ban in plus in buzunar … si totodata va rog sa raspanditi vestea prin toate mijloacele posibile … No, si asa in incheiere, nu uita ca pa la mijlocu’ lu’ Noiembrie, ne’om duce la Bogata, ca sa punem si noi mana … deci pana atunci se strang banii.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

9 Responses

 1. Groparu says:

  Brava, mo! Mersi frumos;)

 2. Lili says:

  Radule, Baza, tu esti Groparu???? Felicitari pt initiativa!

 3. Dumnezeu să v-ajute să finalizaţi toate astea cu bine! 😉

 4. Gabriela says:

  Oare cati dintre noi vor trece de la vorbe si la fapte?

 1. October 26, 2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Florica si Zicu, Radu Chira, Alex Bartis, Daniel Rus, Dan Ciulea and others. Dan Ciulea said: azi am scris si eu despre initiativa lu' @groparuro http://goo.gl/fb/FJQHI , si totodata fac un indemn nu doar #cluj ului … (RT pls) […]

 2. December 8, 2010

  […] Ma, ce’i fain, ii ca pe langa faptu’ ca ai posibiulitatea sa socializezi si offline cu oamenii pe care nu i-ai contactat decat in online, pe langa asta, mai ai posiblitatea sa donezi pentru Zolty […]

 3. June 17, 2011

  […] povesteam eu prin octombrie anu trecut, de un caz aparte, Zolty din Bogata (de langa Turda, judetu’ Cluj), […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.