fbpx

Doneaza 2% pentru …

In fine, e chiar nesemnificativ, din punctu’ meu de vedere, cui ii donezi cei 2% … important este, sa redirectionezi (pentru ca acesta este termenul corect e: redirectioneaza 2% catre … nu doneaza!) … zic eu, sa nu mai stai pe ganduri si sa iti completezi fie formularul 200 fie formularul 230 .. ma rog, in functie de tipul veniturilor tale. Daca nu il redirectionezi, il pierzi … fa un calcul, cat e 2% din venitul tau … ai vrea sa pierzi anula suma asta? … nu? … atunci nu mai sta pe ganduri, si redirectioneaza … mai ai timp pana in 15 mai!

Si am sa va rog sa completati voi aceste …

Sincer, nu militez pentru cineva anume. Daca ma intrebi eu la cine am donat, iti spun ca cei 2% or’ mers catre smurd, ca asa am decis eu … asa mi’ s’o parut mie normal, sa le dau, acelora, care sper io din toata inima, sa nu fiu nevoit sa ii chem, pentru nimeni …

In fine, e chiar nesemnificativ, din punctu’ meu de vedere, cui ii donezi cei 2% … important este, sa redirectionezi (pentru ca acesta este termenul corect e: redirectioneaza 2% catre … nu doneaza!) … zic eu, sa nu mai stai pe ganduri si sa iti completezi fie formularul 200 fie formularul 230 .. ma rog, in functie de tipul veniturilor tale.

De ce sa lasi la stat, cand ai putea sa ajuti un catelus, sau poate niste catelusi de care nu ai vrea sa ai nevoie, totodata mai poti dona pentru fundatia Herald, sau inima copiilor … gasesti pe net o groaza de fundatii, asociatii, care au nevoie de acel 2 la suta al tau … doi la suta, pe care tu nu il simti … priveste alfel problema:

Daca nu il redirectionezi, il pierzi … fa un calcul, cat e 2% din venitul tau … ai vrea sa pierzi anula suma asta? … nu? … atunci nu mai sta pe ganduri, si redirectioneaza … mai ai timp pana in 15 mai!

percent

Tu ai redirectionat cei 2%? …


8 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Grigore Vasile!

Next Post

Ursus – bere nefiltrata

Related Posts