fbpx
Super Părinți

Super Părinți

Când un copil este diagnosticat cu o afecțiune severă, viața întregii familii se schimbă radical. Izolarea de ceilalți, distanțarea, teama de a fi stigmatizați, rușinea, sunt situații cu care se confruntă părinții copiilor cu boli grave.

Din acel moment, părinții practic își dedică tot timpul îngrijirii copiilor. Însă, alături de ei sunt mulți oameni care vor să ajute și să îi susțină. Există deja un loc în care oamenii care pot să ofere ajutor se pot întâlni cu familiile copiilor cu afecțiuni grave. Trebuie doar să încurajăm părinții să apeleze la el, ca să-și îmbunătățească calitatea vieții.

În acest context, Campania Asociației Magic dezvoltată pro-bono de către agenția Heraldist & Wondermarks, își dorește să ajungă la acești părinți, să îi ajute să își depășească temerile și să apeleze la ajutor, la acest sistem de sprijin gândit pentru ei, în care se pot înscrie fără să fie judecați.

Mesajele campaniei sunt un un apel transmis acestor părinți de a cere ajutor și o confirmare a faptului că nu sunt singuri în această luptă. Campania le reamintește că fiecare dintre ei merită o viață cât mai aproape de normalitate. 

Aplicația MagicHELP

a fost lansată în 2019 la Cluj-Napoca exact cu acest scop –  să aducă categoriile de oameni care au nevoie unii de alții, împreună: familiile copiilor bolnavi și partenerii care pot oferi gratuit un produs ori serviciu. 

Clujul este un centru în care vin copii cu afecțiuni grave din toată țară deci nevoia părinților de ajutor este mare. De aceea, în cadrul aplicației, părinții pot accesa gratuit ajutor din partea Magic Partenerilor în diverse forme, sănătate, mâncare, cazare, timp liber, sport, servicii tehnice și consultanță, transport, educație și altele.

Din această Rețea a Solidarității fac deja parte nenumărați parteneri. În Transilvania aceștia sunt Regamed, DigiRay, West City Hotel, Hotel Premier Cluj, Cofetaria un dulce de la Vlad Mureșan și mulți alții.

Atunci cand ai un copil grav bolnav, întreaga ta viață se rotește în jurul nevoilor acestuia: drumuri nesfârșite la tratament sau terapie, alimentatie costisitoare, terapii, educație adecvată. Am văzut de prea multe ori la Magic cum părinții copiilor grav bolnavi se transforma in umbre impovarate de griji. Noi credem ca sunt supereroi și vrem să îi aducem în lumină pentru ca toată lumea sa le cunoască curajul și puterea. 

Sperăm ca nouă campanie Super Părinți sa ajungă la toți părinții care își îngrijesc cu dragoste și răbdare infinite copiii bolnavi și să îi convingem ca este în regula sa primească ajutor.

Noi nu putem sa ducem aceasta misiune în locul lor, însă putem face tot ce ne sta în putere sa le facem viața un pic mai ușoară.

Coordonator comunicare Asociația Magic

Campania Super Părinți 

Numele campaniei este sugestiv pentru efortul supraomenesc pe care acești oameni îl depun zilnic. Ei merită să se numească Super Părinți și să ne mândrim cu ei pentru că sunt o sursă de inspirație pentru noi toți.

Uneori, ei sunt într-atât de implicați în lupta pe care o duc cu boli dintre cele mai grave, încât nici nu își dau seama că au nevoie de ajutor și că pot beneficia de el prin intermediul aplicației MagicHELP. Această campanie le este dedicată lor, tuturor părinților care trec prin această experiență grea și obositoare. 

Puternicele mesajele ale campaniei vor fi promovate pe canalele social media, outdoor, radio și în online, timp de o lună de zile. Divizia de PR a agenției, realizează mediatizarea campaniei cu ajutorul influențatorilor locali și naționali, care susțin campania și care, la rândul lor au fost solidari cu această cauză. 

Când ai pe masă un proiect care chiar poate schimba viața oamenilor în bine, parcă toată echipa se implică trup și suflet ca el să iasă cât mai bine. Pentru MagicHELP ne-am dorit să punem în lumină părinții ai căror copii au probleme de sănătate.

Părinți care își dedică întreaga existență îngrijirii copiilor lor și pe care îi încurajăm să ceară ajutor atunci când au nevoie, pentru că există mulți oameni buni care vor să le fie alături necondiționat.

Din punct de vedere execuțional ne-am concentrat pe a prezenta trăirile oamenilor, într-o zi obișnuită din viața lor de super părinți.

Andy Daniluc – Director de creație Heraldist & Wondermarks

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Midii cremoase cu cidru

Midii cremoase cu cidru

Next Post
caracatiță în stil Galician

Caracatiță în stil Galician

Related Posts