fbpx

Prima “grădină zoologică” virtuală, din România, cu animale sălbatice aflate în LIBERTATE.

Așa ar trebui să fie orice grădină zoologică: animalele să fie libere!

Live video streaming:

Wildlife Romania poate părea doar încă o poveste modernă despre o idee clasică: “o imagine face cât o mie de cuvinte”. Dar este mai mult de atât. În primul rând pentru că noi, cei care dezvoltăm acest proiect, am ales ca dincolo de pasiunea noastră pentru redarea în imagini a frumuseții “sălbăticiunilor”, să comunicăm oamenilor că viața acestora trebuie protejată. Și, noi credem cu tărie asta, ca să poți proteja eficient pe cineva, trebuie să-l cunoști cât mai bine. Așa se face că aici puteți găsi imagini și informații despre viețuitoarele României pe care cineva, cândva foarte demult, fiindcă n-a știut cum să le diferențieze de cele care ascultă de om, le-a numit “animale sălbatice” (ca să înțelegi că sintagma asta poate fi îmbunătățită, e de-ajuns să urmărești, de exemplu, imaginile din cuibul berzelor). Pe scurt, suntem convinși că, pornind de la conținutul acestui website, putem dezvolta împreună cu voi proiecte extraordinare pentru protejarea vieții (sălbatice) din România.

Wildlife Romania este un proiect elaborat de Cristian Ilea și pus în practică de Wild Watch Romania. Asociația Wild Watch are ca obiectiv principal dezvoltarea comunicării și educarea publicului prin intermediul imaginilor filmate și a fotografiei. “Cuibul de barză albă din Carani” a fost proiectul pilot al secțiunii LIVE din website-ul wildliferomania.com. Până în acest moment, proiectul este finanțat exclusiv de Wild Watch și Cristian Ilea.

Un proiect minunat, un proiect de lăudat, un proiect care trebuie susținut!

Featured image: Anca Dărămuș


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Tips & Tricks sau cum să nu cazi în capcana turistului. Astăzi vorbim despre restaurante.

Next Post

Beard Brothers se extind la nivel național. Hai să facem împreună bine!

Related Posts

Te cataloghez …

Ma e clar, cel putin la mine, daca aud pe cineva vorbind, ii si atribui o fata ... nu incape indoiala ca de cele mai multe ori … o nimeresc (nu va asteptati la raspunsu’ asta .. stiu, nici io nu ma asteptam, da asa e!). No bun, ca se ma intampla sa gresesc … sunt om si io (chiar daca nu dau dovada), dar in general nu gresesc, asa ca, pornid de la axioma sus numita, am trecut la urmatoru’ pas, normal, si logic, in evolutia presupusului si anume ghicirea caracterului.
citește mai mult