cut&crust
Home » New pizza place in Cluj: cut&crust

New pizza place in Cluj: cut&crust

cut&crust: Pizza? Yes, please!

Nu știu ce s-a întâmplat, dar în ultima perioadă Clujul a început să-și dezvolte Re-ul din HoReCa. Și, din ce am observat eu, pizzeriile, cele adevărate (când spun adevărate, nu mă refer doar la ingrediente de la mama lor de acasă, ci și la rețete, pizzaiolo și cuptoare), au început să se deschidă prin Cluj. Ceea ce nu poate decât să mă bucure!

cut&crust

Din momentul în care am auzit că se va deschide o nouă pizzerie în Cluj, cut&crust, mi-am propus să-i trec pragul. Nu am reușit chiar pe cât de repede mi-am dorit, așa că la un moment dat, că nu eram sigur de programul meu, mi-am comandat acasa… cât să nu descresc, cu toate că nu sunt adeptul delivery-ului de niciun fel. În fine, divaghez.

Ieri, mi-am luat buburuza de mână și am purces către cut&crust, să testăm cuptorul hibrid (gaz și lemne – un băiat din pizzerie mi-a spus că folosesc gazul pentru a încălzi cuptorul, dimineața, la temperatura optimă, după care îl alimentează constant cu lemne pentru a coace pizza de peste zi).

În primul rând am apreciat designul interior, fiind creația lui Cosmin Todor, sunt chiar încântat de cum arată.

Și, totodată să gustăm din paleta largă de pizza pe care meniul, mult prea generos din punctul meu de vedere, îl pune la dispoziție. Așa că nu am mai stat pe gânduri și ne-am comandat, la sugestia unor prieteni, o pizza Combo Longa formată din margerita DOP și Bufala DOP (da, știu, suntem brânzari :P)

Greșeală mare! Am fost doar două persoane. Ospătărița a zis că e pentru două persoane jumate, prietenii mi-au spus că e ideală pentru trei, eu zic că patru persoane e foarte bine.

Pizza Margerita DOP are 710g, iat Bufala DOP e pomodorini are 679g. Vă dați seama că 70% din ea nu am mâncat-o și am luat-o la pachet. 

Pe lângă am băut un pahar de vin (da, unul, nu două – că eu nu m-am gândit și am fost șofer) și o apă plată la 1L, nota totală fiind de 123 lei.

cut&crust
Strada Donath, nr. 65, Cluj-Napoca
Facebook | Instagram | website


comments

Un comentariu la „New pizza place in Cluj: cut&crust”

  1. Pingback: Resurse utile #14: Cum să accepți bacșiș prin card bancar. - Ciulea's Blog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.