fbpx

Cea mai buna mancare de pe valea Ariesului!

Pe valea Ariesului, neaparat, da’ neaparat sa opriti la valea Lupsii si sa mancati la restaurantul Galaxy!

Exceptand-o pe aia de la mama de acasa, sau de la soacra (sic, ca iar i-am zis soacra!) de acasa, e la un restaurant de la Valea Lupsii. Un restaurant facut in locul unei vechi spalatorii auto, un restaurant cu iz de local de nunta. Frumos, pentru zona, chiar modern… in spiritul zonei. E un restaurant, unde eu, coptil cu aere de orasean de la Cluj, nu as fi intrat. Recunosc! In fapt e o pensiune, Galaxy se numeste.

Nu exagerez deloc cand spun ca acolo am mancat cea mai buna tocanita de vita din viata mea (ma rog, nu eu am mancat-o ci soacra – sic, am zis-o din nou), cea mai buna ciorba de vacuta (ma rog, Buburuza si-a comandat, dar jur ca nu am mancat una mai aromata, cu un gust mai intens, carnea era perfecta facuta), cea mai buna mamaliga cu branza, smantana, carnati si jumari (asta chiar eu am mancat-o, si au fost cele mai bune jumari mancate – exceptand pe cele facute de ai mei – in fapt, mancarea in sine a fost una de care Ghita Ciobanul ar fi fost mandru, i-ar fi facut poza sa o puna pe facebook cu un status de genul: mama, tu de ce nu mi-ai facut o mamaliga asa de buna?). De pastele cu spanac nu m-am atins, ca mi-o fost frica ca au usturoi, dar din spusele lui socru (n-a ca am zis-o din nou) au fost dementiale.

Clatitele cu branza si marar erau si mai bune, daca nu era asa multa branza in ele. Pe bune, au pus la branza de parca nu aveau ce sa faca cu ea. In schimb alea cu dulceata au fost perfecte!

Iar nota de plata…. Pff, moca! Noi, pe langa astea am mai comandat si ceva cafea/sucuri si am avut total de plata 83 lei.

Asadar, daca sunteti pe valea Ariesului, neaparat, da’ neaparat sa opriti la valea Lupsii si sa mancati la restaurantul Galaxy!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Festivalul International de Stand up Comedy – editia 1, ganduri de final!

Next Post

Nepoti de Craciun – editia 4

Related Posts